Djevojčice HRK Orkana na rukometnom turniru u Trogiru

djevojčice ŽRK ORkandjevojčice ŽRK ORkanU Trogiru, u sportskoj dvorani „Vinko Kandija“ u subotu prijepodne održan je prigodni uskršnji turnir u super mini rukometu za djevojčice rođene 1998. i mlađe. U organizaciji ŽRK Trogir nastupilo je 6 ekipa, a među njima i djevojčice "ORKANA" iz Dugog Rata. Iako su zauzele posljednje 6. mjesto dugoraćanke nisu razočarale, dapače, pokazale su veliki napredak u igri u odnosu na prošli „kaštelanski“ turnir. Da podsjetimo prije 20-ak dana su orkanašice igrale protiv istih protivnica i redom gubile i to od Trogira 0:12, Vrgorca 0:6 i Kaštela 2:16. U subotu su rezultati i igra bili puuuuno bolji (Trogir 5:9, Vrgorac 6:11, Kaštela 5:7) što nam daje za pravo nadati se da će ako ovako nastave raditi djevojčice HRK Orkana brzo dostići, pa i prestići vršnjakinje iz drugih klubova …

djevojčice ŽRK ORkan 

Piše: Stjepko Čulić

Sam turnir bio je odlično organiziran, a ni dobrih utakmica i uzbuđenja nije nedostajalo. Na kraju su nagrade primile sve ekipe, a izabrane su i najbolja igračica, vratarka, te strijelac.

Za najboljeg igrača izabrana je Nina Buljan iz Vranjica, najbolji vratar bila je Ela Miličević iz Vrgorca, a najbolji strijelac bila je Maja Kovačević iz Makarske sa postignutih 16 golova.


REZULTATI

A skupina:

Vranjic – Kaštela 10:4
Makarska – Kaštela 10:8
Vranjic – Makarska 9:7 (6:6)

Poredak:

1. Vranjic 4
2. Makarska 2
3. Kaštela 0

B skupina

Trogir – Orkan  11:5
Orkan – Vrgorac  5:9
Vrgorac – Trogir 4:2

Poredak:

1. Vrgorac 4
2. Trogir 2
3. Orkan 0

Za 5. mjesto:

Kaštela – Orkan 7:5

za 3. mjesto:
Makarska –Trogir 11:6

za 1. mjesto:
Vranjic – Vrgorac 4:3

Konačan plasman:

1. Vranjic
2. Vrgorac
3. Makarka
4. Trogir
5. Kaštela
6. Orkan.


Za HRK Orkan nastupile su:

Ljubica Bilić, Leonarda Pavić, Nikolina Tomaš, Mia Milavić, Matea Hrgić, Ana Mikas i Mirijam Nerer

djevojčice ŽRK ORkan

Povezani članci

Who's Online

We have 601 guests and no members online