Rukomet (Ž): Dugoraćanke uvjerljivo pobjedile Metkovčanke

ŽRK ORKAN - ŽRK METKOVIĆ  36:25. Nakon poraza od Cetine i nerješenog rezultata u Kaštelima, ekipa ŽRK "Orkan" tražila je pozitivan ishod na "domaćem terenu" u utakmici sa ŽRK "Metković". Napokon u maloj dvorani! Gošće prve kreću s centra, nakon rezultata 4:4, rukometašice Orkana preuzimaju vodstvo i uspjevaju ga očuvati do kraja utakmice. Iako je postojala određena doza nesigurnosti u igri, zbog loših uvjeta za treninge ovog tjedna, domaće cure "okreću vodu na svoj mlin" ...

Split - mala dvorana ŠC "Gripe"
Gledatelja: 30
Suci: Mirjana Bekavac (Sinj) i Sanja Gojak (Makarska)

ŽRK ORKAN - ŽRK METKOVIĆ   36:25

Piše: Ana Jelčić

Nakon poraza od "Cetine" i nerješenog rezultata u Kaštelima, ekipa ŽRK "Orkan" tražila je pozitivan ishod na "domaćem terenu" u utakmici sa ŽRK "Metković". Napokon u maloj dvorani!

Utakmica započinje minutom šutnje u čast tragično preminulom mladom sportašu, zadraninu, Hrvoju Ćustiću.

Arhivska fotografija susreta Orkana i TrogiraGošće prve kreću s centra, nakon rezultata 4:4, rukometašice Orkana preuzimaju vodstvo i uspjevaju ga očuvati do kraja utakmice. Iako je postojala određena doza nesigurnosti u igri, zbog loših uvjeta za treninge ovog tjedna, domaće cure "okreću vodu na svoj mlin"! Upotpunjuju se, jedna pogriješi druga ispravi i tako odlaze na odmor rezultatom 15:10.

Trebalo bi spomenuti i činjenicu da je Danijela Mistrić prvi gol postigla "tek" u 10-oj minuti, što je vidni pokazatelj (napokon!) raznolikosti igre Orkana.

U nastavku trener Anušić neprekidno mijenja igračice, svim curama daje priliku, i tako orkanašice povisuju rezultat, iako ne baš zavidnom igrom, ali... Konačan rezultat 36:25!

Da ne zaboravim spomenuti da su "fatalne" sutkinje ovoga puta bile neprimjetne i dopustile da se utakmica igra! Još jedna pobjeda je tu, bodovi se pišu.

Sve cure su doprinjele pobjedi, ali moram istaknuti našu, uvijek spremnu, golmanicu Maju Kačunić, koja je bila jedan od glavnih faktora ove velike pobjede (bravo ŽUJA!).

Slijedeće kolo odlazimo u goste Vranjicu, a nakon toga mala stanka (da profeštamo sa našom Dijanom) i onda ulazimo u sami finiš prvenstva.

HRK Orkan Dugi Rat

ŽRK ORKAN:

Kačunić, Jelčić 1, Voloder, Banović I. 1, Čulić 6, Ercegović 8 (3), Laušić 3, Mistrić 10 (2), Banović M., Zaratin 6, Čepić 1
Trener: Viktor Anušić

ŽRK METKOVIĆ:

Dominiković, Čužić 5, Prusac 1, Markota 1 (1), Čuže 2 (1), Mordžin 3, Vekić 8, Mišanović, Nikolić, Ilić, Vidić 5
Trener: Tomislav Veraja

Povezani članci

Who's Online

We have 103 guests and no members online