Rukomet (M): Mlađi kadeti izborili završnicu državnog prvenstva

utakmica RK HDRK HDRK KAŠTELA ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 19:21, RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KOTEKS SPLIT 21:18. Mlađi kadeti RK Hrvatskog dragovoljca u posljednjem krugu 1.HMKRL-jug uspijeli su ostvariti dvije pobjede i na taj način plasirati se na završnicu koja će se održati u Čakovcu, te tako još jednom potvrditi dobar rad s mlađim uzrastima u klubu. Plasmanom na završnicu ostvareni su ciljevi postavljeni prije početka sezone, te se na završni turnir može ići bez rezultatskog opterećenja... Kako su protekle rukometne utakmice mlađih kadeta "Dragovoljca" pročitajte u nastavku članka mladog Mislava Plazibata ...

RK KAŠTELA ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC   19:21

Piše: Mislav Plazibat / rkhd.hr

U zadnje kolo regionalne lige ušli smo bez ikakvog imperativa s obzirom da smo misli kako će nas Kaštelani lako pobijedit. Kada smo izašli na teren vidjeli smo kako njima nedostaju Nenadić, Pavić i Maglica (ozljeda noge, koliko čujem).

U utakmicu smo ušli izjednačeno, ipak se vidila mala kvaliteta na našoj strani jer se također uočio nedostatak važnih Kaštelana. Na kraju smo nekako izvukli pobjedu, vodilo smo cijelu utakmicu 1-2 razlike, te na kraju pobijedili 21:19.

Moram napomenut odličnu partiju Bušića, te našeg pivota Meke koji je odigrao veliki dio utakmice, te se lavovski borio u napadu i obrani, a sve to ne bi bilo nimalo čudno da nije igrao pod temperaturom.

RK KAŠTELA ADRIACHEM

Pepur, Bakotić 1, Vukić 6, Vrca 4, Blažević 3, Bajan 1, Radmilo, Grbeša 2, Dumančić, Jurić 2.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Bušić, Pavičić, Plazibat 8, Kaša 4, Matić, Knezović, Šolić 2, Štrljić, Katavić, Ðonlić, Mekinić 2, Banović, Tokić 5, Suša.


mlađi kadeti RK HD


RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KOTEKS SPLIT  21:18  (10:9)

U drugu utakmica sa Splitom smo ušli sa već poznatim grčom te protivnici odmah odmiču na 3 gola prednosti te drže sve do 6:3, dok nismo napravili mini seriju od 7:3 te na odmor otišli sa golom prednosti. Bilo je 10:9.U drugo poluvrijeme ulazimo dobro, ali nedovoljno, te smo stalno oko neriješenog rezultata. U zadnjih 10 minuta stalno imamo prednost od 2 razlike, te na kraju pobjeđujemo rezultatom 21:18.

Bušić je odlično branio, i to u momentima kad je zaista bilo potrebno, već spomenuti Meka se junački borio, kao i Matić, te moram napomenut kako je Štrljić danas odigrao fenomenalno kako u napadu tako i u obrani.

RK KOTEKS SPLIT

Gambiroža, Vranković 6, Jukić, Antičević 2, Bradarić 1, Ivić, Maretić 4, Munitić 1, Rako 2, Mladinić, Komar, Pušić, Šarić 1, Ivanišević 1,

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Bušić, Plazibat 11, Kaša, Matić, Knezović, Šolić, Štrljić 5, Novaković, Mekinić, Banović, Tokić 5, Suša, Pocrnja, Terzić

utakmica RK HD


Umjesto zaključka

Sve u svemu jako smo zadovoljni jer ćemo otići na državno natjecanje nemamo nikakvog imperativa, jednostavno makar bili zadnji, svoje ciljeve smo ispunili te smo među prve 3 ekipe iz Dalmacije.

Utakmice su bile jako zanimljive, posebno protiv Koteksa, koji je bio odličan protivnik, te se pokazalo da ima veliki broj dobrih pojedinaca na raznim pozicijama.
 

Povezani članci

Who's Online

We have 210 guests and no members online