Rukomet (M): Ko će kome ako neće svoj svome!

MarinRK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - MRK TROGIR 25:30 (11:13). Trogirani su bodovi bili puno važniji, pa stoga i njihova odlučnost izraženija. I objektivna kvaliteta je prevagnula na njihovu stranu. Tek u dva navrata su Dugoraćani stigli na domak izjednačenja (15:16, 17:18) i to je bilo sve. Treba reći da Dugoraćani u dresu Trogira Marko Galiot i Marin Stipičić nisu imali milosti prema svojima, zabili su im skoro polovicu golova ...

Split, Mala dvorana Gripe, 06.04.2007.
2.HRL-jug, 17.kolo

Piše: Frane Pleić / rkhd.hr


A di ćeš ti Marine, nema proć...

Nakon teškog poraza u Kaštelima dugoraćani su se htjeli iskupit za lošu igru, te pokazati novom treneru da i oni znaju igrat rukomet. Sam početak nagovjestio je da to neće biti 2 lagana boda za trogirane nego da će se morat pošteno namučit!

Mlada ekipa Dragovoljca ostavila je i srce i dušu na terenu, borili su se kao lavovi, pogotovo u obrani koja je na trenutke dijelovala savršeno na golu s J.Ivaniševićem i četvoricom srednjih, blues braćom Pleić te iskusnima Čulićem i Pivcem.

U napadu je briljirao mladi M.Plazibat-Keđa (93.g.) koji je pokazao veliku drskost.


I Peeeeeerić.... Goooool

Na kraju je odlučila kvaliteta i iskustvo pojedinaca (Galiot), te tako pobjeda odlazi u Trogir nakon velike, i što je još važnije, korektne borbe.

Dugoraćani prikazanom igrom mogu biti zadovoljni (ima tu nešto) i iz utakmice u utakmicu je bolje i bolje. Nadamo se pobjedi u Sinju i prekidu negativnog niza.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Ivanišević, Čoko, Lazarušić, Perić 5, Vuković 1, Klarić 1, I. Pleić 7, Čulić, J.Plazibat 1, Jerčić, M.Plazibat 6, F. Pleić 6, Pivac 2, Čizmić.
Trener: Ante Plazibat

TROGIR
Bralić, Sesar 4, Stipičić 5, Farčić, Milat, Galiot 9, Kapa 5, Kaloper 1, Duvnjak, Bukurov, Dobričić, Franić 4, Princivali 2.
Trener: Ivan Mitar.

Suci: Mucić i Parunov (Split).


Lazarušić ... 

Povezani članci

Who's Online

We have 118 guests and no members online