Rukomet (Ž): Vranjic - Orkan 32:22

OrkanašiceRK "VRANJIC" - ŽRK "ORKAN"  32:22 (16:7). Što napisati nakon ovako odigrane utakmice?! Preloše odigrane utakmice!? U svlačionici trener daje posljednje upute i savjete bodreći svoje igračice kako nemaju što izgubiti, i da daju sve od sebe. No, među igračicama se u startu mogao primjetiti onaj nekakav "respekt" prema jačem i kvalitetnijem protivniku. Trener zahtjeva obranu 3-2-1, koju smo i odigrale dobar dio prvog polvremena, zatim mijenja u obranu 5-1, ponekad i 4-2, a rezultat je takav kakav je - poražavajući! Početak utakmice unio je šok u ekipu gošći ...

12.04.2008.
SOLIN - GD "Bilankuša" , 20:00 sati
Gledatelja: 60
Suci: Mirjana Bekavac (Sinj) i Sanja Gojak (Makarska)
 
 
RK "VRANJIC" -    ŽRK "ORKAN"  32:22 (16:7)
 
Piše: Ana Jelčić

Početak utakmice unio je šok u ekipu gošći ... Kod rezultat 2:1 kao da na neko vrijeme rukometašice Orkana nisu bile na terenu, rezultat se povisio i do 11:2. No, i dalje gošćama ne ide! Trener poziva rani time-out, ali ni to ne pomaže, i kako bi naš trener rekao: "Sve ste u klincu, od prve do zadnje"!!! Na odmor se odlazi rezultatom 16:7.

Trener pokušava pojasniti u čemu je problem, nebi li "probudio" svoje igračice. U nastavku orkanašice i uspjevaju doći na sedam golova razlike (19:12), no domaćin radi seriju od 4:0, i tako odlazi na ogromnih deset golova razlike, a tim rezultatom je konačno i završena utakmica.

Ova utakmica je bila vidni pokazatelj nespremljenosti i pada snage kod rukometašica Orkana, koji su i rezultirali ovakav ishod i dekoncetraciju tokom cijele utakmice.

Ponovno moram istaknuti Maju Kačunić, našu jedinu svijetlu točku u ovoj utakmici, koja ni svojim super - obranama nije uspjela pogurati suigračice u napadu.

Sutkinje ponovno iste, po tko zna koji put, no i ovaj put kao i prošli, korektne. Nadamo se da će tako i nastaviti.

A mi... Idemo dalje!

Preostala su nam još tri kola do kraja; istina - teška, ali tako nam je kako nam je!

Slijedeći vikend je slatka stanka. Naša suigračica, Dijana Laušić uplovljava u bračnu luku, pa to i treba klupski proslaviti!

Odgođena utakmica sa Dalmatinkom iz Ploča (već sada se zna - prvakom naše lige) biti će odigrana odmah u ponedjeljak, u 17:30 h na domaćem terenu na Gripama.
 
 
RK "Vranjic"
 
M.Andabak, I.Rubelj 2, S.Nuhanović 8, M.Strunje 3, A.Jerković 1, K.Šitum 8, J.Bešker 3, M.Gotovac, I.Božić, I.Borozan 1, A.Klišanin, A.Božić 6(2), H.Naretić, N.Grubišić
 
Trener: Ante Božić

ŽRK Orkan
ŽRK Orkan    Je, stara je slika, ali su cure šesne i mlade...

 
ŽRK "Orkan"
 
M.Kačunić, A.Jelčić 1, A.Voloder, I.Banović, D.Čulić 2, M.Ercegović 7(5), D.Laušić, D.Mistrić 11, M.Banović, M.Zaratin 1, T.Čepić
 
Trener: Viktor Anušić

Povezani članci

Who's Online

We have 525 guests and no members online