Izgubile od prvaka (koji i nije bio tako snažan i uvjerljiv)

Rukometašice Orkana u novim dresovimaHRK "ORKAN", Dugi Rat - RK "DALMATINKA", Ploče  23:29 (9:10). Eto... odigrana je i ta, odgođena, utakmica. Odrađena - da; odigrana - možda. Tebalo je više zalaganja u ovoj utakmici i ona bi zasigurno imala drugačiji, ako ne i obrnut ishod. Iako smo unaprijed znale da je ova utakmica sraz sa prvakom, "straha" nije bilo. Zadnja utakmica odigrana je prije samo tri dana, dvije igračice zahvaćene prehladom i temperaturom (Zare i Ana), Dijanin izostanak, odrađen samo jedan trening... Sve su to mogući uzroci koji su pridonijeli porazu. Ali, trebalo je igrati ...

19. kolo;  30.04.2008.
SPLIT - SC "Gripe",  19:00 sati
Broj gledatelja: 50 i Stjepko

Suci: Ante Pavić (Zadar) i Mate Torbarina (Zadar)
(Skoro san napisala "suci: Bekavac i Gojak" ha-ha..)
 
HRK "ORKAN", Dugi Rat  -  RK "DALMATINKA", Ploče  23:29 (9:10)

Piše: Ana Jelčić

Rukometašice Orkana iz Dugog RatI igrale smo prvih 20 minuta! Rezultat je bio povoljan, obrana vrlo dobra (ako ne i odlična) i onda... Vidljiv pad u igri domaćina koji je gošće doveo do izjednačenja ( od 8:5 do 8:8 ), i na poluvrijeme se odlazi rezultatom 9:10.

Po povratku borba je još uvijek bila osjetna, no onda kod Orkana greška za greškom, Dalmatinka diktira igru, konstantno je u prednosti i tako ostaje do kraja utakmice.
 
Rukometašice Orkana u novim dresovimaMa nije sramota izgubiti; izgubiti od prvaka. Ali, kad vidite da taj prvak i nije tako snažan i uvjerljiv na terenu, i kad vidite da nije nemoguće pobijediti, onda ostaje žal za izgubljenom utakmicom.

Mi nemamo dugo vremena za žaliti i prisjećati se ove utakmice, nego se trebamo okrenuti nedjeljnom okršaju sa Sinjom (nedjelja, SC "Gripe", 20:00 sati) koji će također biti zanimljiv.

Nadamo se da će nas vrijeme poslužiti i pružiti nam uvjete za redovite treninge, još bar u ova dva tjedna, do kraja prvenstva.
 

Rukometašice ORKANA iz Dugog Rata
Rukometašice "ORKANA" iz Dugog Rata u novim dresovima


HRK "ORKAN"
 
Kačunić, Jelčić 1, Voloder 1, I.Banović, Čulić 1, M.Ercegović 7(1), Mistrić 8(3), M.Banović, Zaratin (3), Čepić (2)
 
Trener: Viktor Anušić

Rukometašice ORKANA iz Dugog Rata
Rukometašice "ORKANA"


RK "DALMATINKA"
 
Gašpar 4, Šalinović, Družijanić 13(3), Suljić 3, Pranjić, Barbir 3, Žderić, Jurić 1, Ne.Nikolac 1, Radoš, Barač 2, Ni.Nikolac 2, Pijević, Pintar
 
Trener: Ivan Jerković


Rukometašice ORKANA iz Dugog Rata
Nema spora, ovi dresovi im bolje "stoje"... Ma bravo tajniče!

 

Povezani članci

Who's Online

We have 120 guests and no members online