Ni munje ni gromovi, poplave i požari ništa im ne mogu

Dugi Rat, SRC „Dalmacija“, 26.04.2008.
Županijska liga-22.kolo.
Dječaci 94': RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - HRK KRILNIK 17:11 (8:7)  Mlađi kadeti: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - HRK KRILNIK 26:21 (15:10)  Kadeti: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - HRK KRILNIK 31:22 (15:13)
Na domaćem terenu naši mladi dragovoljci ostvarili su 3 bitne i zaslužene pobjede. Utakmice su bile lijepe za oko i vrijedne gledanja. Jako puno borbe gledanje je učinilo zanimljivijm. Više u nastavku ...

Piše: Vjeko Vuković / rkhd.hr

Dječaci 94':
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - HRK KRILNIK 17:11 (8:7)

A što napisati? Neznan više kako da pohvalim ove momke. Oni su na terenu kao uragan u Americi, nose sve pred sobom. Sa sjajnim trenerom to i nije problem pa su stoga naši mali dragovoljci zapisali još jednu pobjedu...

B.Varšić, M.Grgat(1), M.Pocrnja(1), D.Tafra(2), T.Novaković(2), A.Gale(4), D.Suša(3), Š.Šolić(4), S.Bajkuša, M.Radalj, N.Balić, M.Kaštelančić, M.Lovrinčević.


Mlađi kadeti:
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - HRK KRILNIK 26:21
(15:10)

Dragovoljci startaju agresivno i u maloj minutaži rade razliku od 5 golova. Tako drže do kraja prvog poluvremena. U drugome poluvremenu se već zna ko je gazda na terenu i samo se odigralo do kraja.

A.Bušić, M,Plazibat(4), I.Knezović,(1), I.Kaša(2), A.Matić(2), I.Pocrnja(3), A.Trogrlić(1), M.Štrljić(4), M.Ðonlić, A.Jakelić(3), M.Mekinić, T.Tokić(5), Š.Šolić(1), M.Glavaš.

Kadeti:
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - HRK KRILNIK  31:22
(15:13)

U ovoj utakmici kadeti dragovoljca pokazuju koliko su kvalitetna ekipa, te koliko mogu kad se potrude. Zajednički rad je bio savršen. Protivnik je dosta jak što pokazuju njegovi rezultati tj. pobjeda nas Splitom i Adriachemom. To što Krilnik nije nikako imao prednost govori o kvaliteti kadetske ekipe. Obrana je bila muška,onakva kakva je uvijek lijep prizor treneru na klupi. Na kraj 1. poluvremena se odlazi sa 2 razlike za domaće.

2. poluvrijeme je bilo borbenije. Dragovoljci  rade seriju od 4:0 te remete protivnički tempo. Poslije se radi još jedna serija od 4:0 i to u potpunosti uništava splitsku ekipu. Dokaz da nije bilo lako igrat je taj da unatoč izvrsnim rezultatima, RK Krilnik ima  pivota koji već duže igra u reprezentaciji. Ali to nije uopće obeshrabrilo dragovoljce! Doslovno gaženje na kraju tj. DEKLASIRANJE skoro najjačeg.

A.Bušić, V.Jerčić(1), M.Plazibat(10), I,Knezović, I.Kaša(1), A.Matić, V.Vuković(2), J.Klarić(6), M.Štrljić(2), A.Jakelić, M.Mekinić(1), L.Perić(4), T.Tokić(4), M.Terzić.


Povezani članci

Who's Online

We have 149 guests and no members online