Rukomet (Ž): Trogir – Orkan 26:25

OrkanašiceŽRK TROGIR – HRK ORKAN  26:25 (18:12). U ovoj utakmici Trogiranke su glasile za izrazitog favorita, pa su i Orkanašice odlučile odigrat jednu neopterećenu utakmicu, nešto poput jačeg treninga. U utakmicu se ipak ulazi i malo nervozno i nakon početnih 2:2 dolazi do nekoliko pogrešaka u nizu (ispadanja baluna iz ruku, presječenih baluna, te promašenih stopostotnih šansi), što Trogiranke vrlo dobro koriste i dolaze do prednosti od 6 pogodaka. Na poluvremenu opet dogovor, bodrimo jedna drugu i drugo poluvrijeme skroz druga priča. Igra se gol za gol, čvrsta obrana, ali razlika nažalost ostaje ista ...

8.kolo 2. HRL- jug

Trogir – Orkan 26:25 (18:12)

Piše: Danijela Čulić

OrkanašiceOd 40-e minute taj trud se počeo naplaćivati. Trogiranke lagano posustaju, Orkanašice rade seriju od 6:0 i izjednačuju rezultat. U obrani se uspješno brane i ponovo imaju napad za vodstvo, ali i tu se nesretno gubi balun (neka sučeva odluka).

Opet u obrani dobro i mogućnost da se povede, ali sada same brzopleto griješe i opet nada da ćemo se obraniti, međutim jedan loš šut trogiranki nesretno od bloka, Majine ruke ulazi u branku i opet domaće imaju gol prednosti... pola minute prije kraja!

Centar se izvodi brzo, radi se akcija, međutim lopta nakon prekršaja odlazi malo dalje od gola i dok se ponovo vratila na mjesto prekršaja - isteklo je vrijeme!

OrkanašiceOvaj put mogu reći da smo nesretno izgubile jer su Trogiranke povele i vodile samo zahvaljujući našim greškama i sreći, jer ono šta se nama odbijalo od jedne, druge stative (prečke) vani njima je ulazilo.

Moram naglasiti i to da je Trogir imao samo 4 minute isključenja, Orkan 16, isto tako Trogir 7 sedmeraca, a Orkan samo 1.

Ipak ne treba žaliti, pokazale smo da možemo i s ovakvom igrom treba nastaviti!

Sve cure su dale sve od sebe, ali ipak posebno moramo pohvaliti Meri Tomić koja je dala 300 posto, izdržala ovaj put cilu utakmicu, a kad postigne staru formu neka nas se svi čuvaju...

Još kad se opet počne i Anamarija družit s balunom… Naravno i sve ostale cure su dobrodošle!


TROGIR:

Stojan, Poljičanin(3),Šimičić(1), Parčina, Debak(1), Frleta (4), Vlajčević(8), Perković, Bilobrk(1), Emer(1), Andrea Emer(7)

ORKAN:

Kačunić, Jelčić (1), Caktaš (3), Tomić(10), I.Banović, Čulić(4), Ercegović(3), Čepić, Čikotić, M.Banović, Zaratin (3), Žilić (1)

Povezani članci

Who's Online

We have 233 guests and no members online