Rukomet (Ž): Nemoš' pobjedit i suparnika i suce

detalj s utakmice OrkanaŽRK MAKARSKA - HRK ORKAN  26:24 (14:10). Još jedan poraz rukometašica Orkana, ovaj put sa dva gola razlike. Bilo bi puno lakše da se utakmica izgubi sa 5,6 golova pa da znaš zašto si izgubio, detalj s utakmice Orkanaali ovako… Na put se krenilo bez ozljeđene Meri (opet mišić), ali i s nadom da ćemo unatoč tome osvojiti bodove. Utakmica počinje, igra se gol za gol i tako sve do sredine prvog poluvremena kada suci preuzimaju kontrolu nad utakmicom u svoje ruke (pa kreću neopravdana isključenja, vraćanje čisto oduzetih lopti, nedosuđivanje sedmeraca za gošće i sl. kerefeke). Ponuđeno koriste domaće igračice i odlaze na poluvrijeme sa 4 gola prednosti. U svlačionici smirujemo jedna drugu, govorimo da nećemo dozvolit sucima da nas izbace iz takta i da nam opet otmu bodove. Odlučne ulazimo u 2. poluvrijeme ...

2. HRL-jug 29.11.2008.

ŽRK MAKARSKA - HRK ORKAN  26:24 (14:10)

Piše: Danijela Čulić

U svlačionici smirujemo jedna drugu, govorimo da nećemo dozvolit sucima da nas izbace iz takta i tako odlučne krećemo u 2. poluvrijeme.

detalj s utakmice rukometašica Orkana

I dalje Makaranke vode ali se njihova prednost polako smanjuje do rezultata 24:23. Tada suci opet uzimaju stvar u svoje ruke i omogućavaju Makarskoj da završi utakmicu u svoju korist.

Moramo napomenit i da je ekipa Orkana imala 24 minute isključenja (praktički cijelo jedno poluvrijeme), a Makarske 10 min. Kontra Orkana su dosuđena čak tri crvena kartona (Ercegović, Zaratin, Čulić).

Kap veselja u ovoj tužnoj rukometnoj večeri jest igra Tončice Žilić koja je ovu utakmicu odigrala upravo fenomenalno!


ŽRK Makarska

Galić, Divić(1), Židić(1), Sokol(8), Premeru, Vrkaš(6), Selak(6), Delić(2), Rašić(2), Tokić, Bušelić, J.Selak, Kapović

HRK Orkan

Maja Kačunić, Ana Jelčić, Božana Caktaš, Meri Tomić, Ivana Banović, Daniela Čulić(5), Mirjana Ercegović(10), Tea Čepić(1), Ana Čikotić, Marija Banović, Maria Zaratin(5), Tončica Žilić

HRK Orkan iz Dugog Rata
Rukometašice HRK Orkan iz Dugog Rata s trenerom, tajnikom i najvjernijim navijačima


Sedmerci
: Orkan 5/7, Makarska 1/6

Suci: Mario Lovaković i Joško Perak iz Splita


Nemoš' pobjedit i suparnika i suce

Piše: Renata Čulić

Utakmica gledana s klupe, šta komentirat? Nije da se izvlačimo na suce u ovoj utakmici, ali je očigledno da su samo oni odredili tijek ove utakmice.

suciA i ponašanje sudaca je na nivou njihovog suđenja, dok igračici jedan od sudaca (neću ga imenovat, iako svi znamo tko je on) daje treće isključenje i na njezin prigovor on odgovara "Šta oćeš, pička ti materina?"

Je li to priliči jednom sucu? On možda i hoće dobiti negativnu ocjenu, ali nastavit će sudit, jer smo svjesni da fali sudaca, a onda nam ne gine opet ovakvo suđenje i ovakvo ponašanje sudaca.

Nažalost, ovakvi jedino i uspijevaju i napreduju na sudačkim pozicijama.

NE MOŽE SE POBIJEDITI I SUPARNIČKU EKIPU I SUCE !!


detalj s utakmice rukometašica Orkana


Povezani članci

Who's Online

We have 817 guests and no members online