Rukomet (Ml): Težak poraz kadeta u Solinu

kadeti RK HDkadeti RK HDRK SOLIN - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  34:21 (14:13). Očekivano, ali ipak teže nego smo mislili poraženi smo od odlične ekipe Solina. Vodio nas je trener seniora Ante Plazibat, jer je naš trener Boško Nazor Bole u isto vrijeme vodio mlađe kadete. Motivacije i želje nije nedostajalo, ali ne i snage za drugo poluvrijeme. Opet nam se u igri događaju „crne rupe“…

Solin, GSD Bilankuša, 30.11.2008.
1.HKRL, pretkolo

Piše: Mislav Plazibat / rkhd.hr

Počeli smo odlično. Razigrana vanjska linija i posebno nadahnuta dva Tona, Roščić i Tokić. Igramo gol za gol, stalno smo u vodstvu, a u jednom trenutku imamo i +3, a onda se ozlijedio naš ponajbolji igrač Toni Roščić što nas je malo poremetilo, te do poluvremena domaći prelaze u vodstvo i na poluvrijeme se odlazi rezultatom 14:13 za Solin.

kadeti RK Hrvatski dragovoljac iz dugog Rata

U drugom poluvremenu potpuno drugačija slika. Solinjani su ubacili u višu brzinu, a do izražaja dolazi izostanak vanjskih igrača (mlađih kadeta) Šolića i Banovića koji su također odrađivali mlađekadetsku ligu. Do kraja utakmice igrali su samo domaći, dok smo mi izgledali kao razbijena vojska.

Žalosno, ali se moram složiti s trenerom kada kaže da je pobjedila ekipa koja je više željela pobjedu, koja je bila borbenija.

Da smo bar odigrali pošteno, pa izgubili. Ovako….
Čestitke Solinjanima na zasluženoj pobjedi.


RK Hrvatski Dragovoljac

Serdarušić(1), Plazibat(4), Matić, Knezović, Katavić(1), Jakelić, Ðonlić, Mekinić(2), Roščić(3), Bušić, Tokić(7), Kaša(2), Štrljić(1).

RK Solin

Pezelj, Teklić(2), A.Mikelić(2), Gašpar, J.Mikelić(7), Brekalo(3), Milković, Ivić(7), Pavić(3), Vukšić, Božić-Pavletć(3), Zoković(1), Bubić(3),Tešija.

Povezani članci

Who's Online

We have 119 guests and no members online