Rukomet (Ž): Teško protiv Dalmatinki iz Ploča

HRK "Orkan"ŽRK DALMATINKA - HRK ORKAN 21:15 (11:7). U nastavak sezone rukometašice "Orkana" iz Dugog Rata krenule su s malim zakašnjenjem (1.kolo bile smo slobodne), što i nije bilo tako loše jer smo imale više sedam dana da koliko-toliko uspijemo podignuti formu, što nam je većim dijelom priprema bilo nemoguće učiniti s obzirom na zimske vremenske uvjete (Orkanašice ovdje dijele sudbinu svojih muških kolega i jedini su klubovi u svom natjecanju koji nemaju vlastitu dvoranu, koja bi svima dobro došla, a ne samo onima koji se sportom natjecateljski bave). Na utakmicu u Ploče smo krenule bez Mirjane Ercegović koja je u zadnjoj utakmici 1.dijela zaradila crveni karton te je morala pauzirati ovu utakmicu. S obzirom na sve to i činjenicu da je Dalmatinka poslije Splita najbolja ekipa u ligi, dogovor u svlačionici je bio da pokušamo pružiti što bolju igru ...


RUKOMET

PLOČE - Sportska dvorana. Gledatelja 100.
Sutkinje: Bekavac (Sinj) i Gojak (Makarska).

DALMATINKA - ORKAN  21:15 (11:7)

Piše: Daniela Čulić

Utakmica se počinje izrazito čvrstom obranom, ali i lošom realizacijom u napadu s obje strane. Na semaforu je 8. minuti stajalo 0:0 kada je Meri Tomić postigla prvi gol na utakmici!

HRK "Orkan"

U 10. je Tea Jurić postigla prvi gol za Dalmatinku. Dalje se igralo gol za gol sve do 26. minute kad domaće rukometašice prvi put stvaraju prednost od 2 gola, te je povećavaju na 4 gola u samoj završnici 1.poluvremena.

U nastavku se nastavlja igra gol za gol do konačnih 21:15. Ako se ovako nastavi igrati i zalagati u utakmicama koje slijede možemo očekivati puno više od dosad osvojenih 4 boda.


DALMATINKA:

Gašpar 3, Družijanić, Suljić 3, Gojković 2, Marinović 5(1), Pintar, Žderić, Jurić 5, Nikolac, Domić, Barać 3, Pijević, V. Žderić.

Trener: Ante Jerković.

ORKAN:

Kačunić, Jelčić, Caktaš 2, Tomić 3, D. Banović, Čulić 5(1), Žižić, Čepić 1, M. Banović, Zaratin 2, Žilić 2.

Trener: Viktor Anušić.

Sedmerci: Dalmatinka 6(1), Orkan 2(1).
Isključenja: Dalmatinka 4 minuta, Orkan 6 minuta
 

Povezani članci

Who's Online

We have 83 guests and no members online