Dragovoljci iz kontri promašili i bod

RK HDRK OPUZEN – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  17:17 (9:9). U Metković smo krenuli u skoro punom sastavu, što je i radosna vijest za razliku od prošlog tjedna.U sastavu nisu bili Miroslav Biljarista Pivac i golman Ante Bušić. Krenuli smo u 16.00 sati iz Dugog Rata u tuzi i bolu jer je bila subota i nismo navečer mogli vani. To se brzo zaboravilo, neko se sjetio obećane večere posli utakmice i vraćen nam je osmijeh na gladna lica. Aj da i pohvalin našeg vozača Boška koji nas je ugodnom vožnjom „bacija“ do Metkovića. Dosta uvoda, idemo na bitno. Na rukomet! Dobro, na reviju naših promašaja ...

Metković,Sportska dvorana „Metković“,07.03.2009
2.HRL-jug, 14.kolo

RK OPUZEN – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC   17:17 (9:9)

Piše: Vjeko Vuković / rkhd.hr

Nakon uspješno ispunjenih listića u kladionici na redu je bila utakmica. U svlačionici smo imali jako važan razgovor. Protivnici bez nekoliko važnijih igrača ali, trener napominje, ne znači da će bit lako. Zagrijavanje, izlazak na teren, gromoglasni pozdrav i slijedi utakmica.

Početak kao i kod Splita, protivnici su poveli sa 3:1,a mi to preokrenuli na 3:5. Tog trenutka smo svi osjetili da će utakmica proći dobro u našu korist. Obrana je bila solidna, na momente je slabila. Prvo poluvrijeme je prošlo sa izjednačenim rezultatom međutim sa malo malo boljom igrom gostiju.

Za naše drugo poluvrijeme nemam komentara. Teatar apsurda, revija promašaja, ma što je to bilo u nastavku utakmice?... Ipak bježimo na +3, ali sa BEZBROJ promašenih kontri što nam „hoće reć“ da je domaći golman Vuletić bio ne samo izvrstan nego i heroj utakmice.

Domaći u 52. minuti imaju gol razlike odnosno 16:15. Do 58. minute uspijevamo to preokrenuti na 16:17 i imamo napad. Taj napad  nismo uspijeli realizirati, domaćini bježe u kontru i zabijaju za 17:17. Međutim, ostalo je još 7 sekundi, naš napad i time out.

Neki su govorili da se napravi cepelin, neki u organizirani napad, neki ovo neki ono...Sve u svemu, I TO SMO PROMAŠILI.

Ni sedmerci nam nisu baš išli svega 2/4, jednostavno je njihov golman imao svoj dan. Od domaćih igrača treba istaknuti Oršulića koji nam je zabio 10 golova, a kod dragovoljaca Marka Perića Ljigsona sa 7 golova.

Poslije utakmice smo imali jako važan razgovor u svlačioni u kojem je trener istaknuo lošu igru zbog manjka treninga kod pojedinaca. Stoga, tko ne bude dolazia na treninge NEMA MU VEČERE poslije gostujuće utakmice =).

Sad bi kao ono svi tribali doć... Ja se nadam da hoće.

RK OPUZEN:

F.Butigan, R.Tutavac, K.Oršulić (10), M.Sršen, A.Vidović, I.Penović, V.Jakšić, T.Mataga(2), D.Vučković(4), G.Bošković(1), S.Vuletić, M.Barbir.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC:

Joško Ivanišević, N. Čoko(1), M. Plazibat (3), M. Perić (7), Antonio Ivanišević (2), Jere Ivanišević (1), J. Klarić, M. Skender, F. Pleić (3), S. Čulić, V. Jerčić, S.Tokić, V.Vuković, A.Čizmić

Povezani članci

Who's Online

We have 141 guests and no members online