Rukomet (Ž): Orkanašice pobjedile Vranjic

rukometašice orkana iz dugog RataRK orkanHRK ORKAN - ŽRK VRANJIC  18:17 (11:7). Osvojena su dva vrlo važna boda. I to protiv Vranjica. Šta reć više? Svi smo se nadali pobijedi u ovoj utakmici iako se nitko to nije usudio kazati na glas. U utakmicu se ulazi bez nervoze, spremne dati 100%, čvrsto u obrani i strpljivo u napadu što rezultira vodstvom 5:1 u 10. minuti. Tako strpljivo se igra do kraja prvog poluvremena te se na odmor odlazi sa prednošću od 4 pogotka (11:7). U nastavku ulazimo odlučno, ali kao da se ne vjeruje da se može pobijediti favorizirani protivnik ...

SPLIT – SC Gripe, Gledatelja 100.
2.HRL-a jug, 14. kolo

HRK ORKAN - ŽRK VRANJIC 18:17 (11:7)

Piše: Daniela Čulić

U nastavku ulazimo odlučno, ali kao da se ne vjeruje da se može pobijediti favorizirani protivnik... Dolazi do lagane nervoze što gošće koriste, te preko Anite Božić, koja praktički sama igra, izjednačavaju rezultat na 14:14.

detaljTrener poziva time-out, govori šta da radimo. Odlučne nastavljamo igru i postižemo 2 pogotka za vodstvo 16:14.

Taman kad je malobrojna publika pomislila da će se utakmica mirno privest kraju s dvije početničke greške domaćih, Vranjičanke opet u 59. minuti poravnavaju, a gol pobijede doslovno u zadnjim sekundama postiže Mirjana Ercegović.

Treba naglasiti da je ova dva boda osvojila ekipa i da tako treba nastavit i dalje, te se nadamo osvojiti nova 2 boda već u sljedećoj utakmici protiv Zadra koja se igra u nedjelju u 2 sata, poslije naših muških koji igraju u 12 sati.


rukometašice orkana iz dugog RataORKAN:

Kačunić, Jelčić, Caktaš 3, Tomić 3, D. Banović, Čulić 2, Ercegović 7(4), Žižić, Čepić 1, M. Banović, Zaratin 2, Žilić
Trener: Viktor Anušić

VRANJIC:

Andabak, Rubelj, Tadić1, Boban, Jakšić, Djuran 2, Gotovac 2, Bešker, Sikirica, Buzov, Jerković 1, Klišanin 1, Maretić 1, Božić 9


Suci
: Luka Čubrić i Ivan Surać oba iz Zadra

Sedmerci: Orkan 6(5), Vranjic 6(3)
Isključenja: Orkan 10 minuta, Varanjic 6 minuta.

Povezani članci

Who's Online

We have 347 guests and no members online