Rukomet (Ž): Pobjedile u Vrgorcu

OrkanašiceŽRK VRGORAC - HRK ORKAN 27:31 (14:14). Utakmica koja je trebala biti 'lagana', pokazala se puno težom nego što se očekivalo. Počelo je dobro, vodstvom Orkanašica od 2 gola, i baš kad smo pomislile sad će sve biti lakše, domaće nošene našim tehničkim greškama i olako izgubljenim loptama dolaze u vodstvo od čak 3 pogodka. Trener se ljuti, zove time-out i nakon upozorenja na pogreške stvari se polako rezultatski vraćaju na svoje mjesto. Na poluvrijeme odlazimo s neodlučenim rezultatom. U nastavku bitko gol za gol, dobro se odigrala obrana, učinilo nekoliko brzih napada i kontri, što je stvorilo prednost od 5 pogodaka i tako osiguravamo i pobjedu ...

Vrgorac, dom športova Vrgorac,
2.HRL-a jug, 18. kolo

ŽRK VRGORAC - HRK ORKAN 27:31 (14:14)

Piše: Daniela Čulić

Tako je i bilo, no radost pobjede u Vrgorcu je pomutila ozlijeda Daniele Čulić pred sam kraj utakmice (3 minute je falilo), koja je zadobila frakturu šake i neće je biti na parketu do kraja prvenstva.

Kod domaćih najbolja je bila mlada reprezentativka Vuković koja je postigla 12 pogodaka, a kod gostiju Čulić 9, Ercegović i Zaratin po 7 pogodaka.

ŽRK VRGORAC:

Jović, Ravlić 1, Raos 1, Vuletić 2, Klaričić 3, Vuković 12, Bošnjak 1, Vištica, Gašpar 4, Herceg 3
Trener:Mijodrag Milić


HRK ORKAN:

Jelčić, Caktaš (3), I. Banović(2), Čulić 9(5), Ercegović 7(1), Čepić (2), M. Banović, Zaratin (7),Delić, Žilić (1)
Trener: Viktor Anušić


Suci: Mirjana Bekavac iz Sinja, Sanja Gojak iz Makarske
 

Povezani članci

Who's Online

We have 285 guests and no members online