Nova pobijeda mladih rukometašica

OrkanašiceHRK ORKAN - ŽRK TROGIR 11:9 (6:6). U subotu, 02.05.2009, na dugoračkoj "Streljani" se odigrala utakmica županijske rukometne lige za djevojčice godišta 1996. i mlađe u kojoj su se susrele ekipe HRK Orkana i ŽRK Trogir. Znale smo da ovaj put ne smijemo olako pristupiti utakmici kao u Vrgorcu. Unatoč tome nismo počele dobro i ekipa Trogira je povela s 5:2. Naravno da se ne predajemo i ubrzo sustižemo rezultat. Na odmor se otišlo pri rezultatu 6:6. U nastavku smo nastavile dobro igrati te zasluženo pobijedile Trogir, unatoč tome što nam je realizacija bila poprilično loša (3 promašena sedmerca, puno falivenih zicera i nepotrebno izgubljenih lopti). Kod domaćih su se iskazale Lucija Ercegović i Marina Šćurla. Kod gostiju se iskazala Tina Perišić s 7 postignutih golova.

HRK ORKAN

Dugi Rat, rukometno igralište "Streljana", 02.05.2009.
Županijska rukometna liga (1996. i mlađe)

Nova pobijeda mladih rukometašica

HRK ORKAN - ŽRK TROGIR  11:9 (6:6)

Piše: Marina Šćurla / HRK Orkan
Izvor: http://rs-orkan.blog.hr

HRK Orkan

HRK "ORKAN":

Lucija Ercegović (6), Marina Šćurla (4), Ivana Ribičić(1), Lucija Brničević, Mirjam Nerer, Mia Milavić, Vinka Mimica, Nikolina Tomaš, Antonija Jerčić, Antica Mimica, Marina Banović.


ŽRK "TROGIR":

Tina Perišić(7), Martina Monjiza(1), Martina Miše(1), Roberta Frleta, Lucija Jurković, Blanka Ugrina, Martina Mitar, Silvija Vukmar, Danijela Mirat, Ivona Barić, Katarina Gašpar, Antonija Hrabar, Antonija Rumenak, Magdalena Ečimović.

Povezani članci

Who's Online

We have 163 guests and no members online