Počela škola vaterpola VK Korenat Dugi Rat

Počiela je nova vaterpolo sezona u Dugom Ratu. Škola je gotova, učenici su već danima u moru, a i studenti će se uskoro bućnit nakon ispitne groznice i/ili povratka iz metropole, turistički brodovi su napokon isplovili iz porta Orij u susret berbi eura, pardon, novoj i bogatoj turističkoj sezoni i vaterpolo se opet vratio u porat Orija! Vaterpolo igralište je već u portu Orija, već su pale i prve "viktorije" i "na guze".
Svakodnevni vaterpolo treninzi na igralištu u portu Orij i ljetna škola vaterpola VK Korenat Dugi Rat počeli su 1.7. Predsjednik kluba Ivan Kadić Ćapo (junior) predstaviti će novog trenera, točnije trenericu, pomlatku kluba, njihovim roditeljima i svim zainteresiranim za školu vaterpola Korenata, te termine svakodnevnih treninga.
Pozivamo pomladak kluba, a pogotovo najmlađe, da se u ponedjeljak u 9:30 okupe pored igrališta na Oriju, te svu djecu zainteresiranu za školu vaterpola i njihove roditelje.
U novim nastavcima priče s porta Orij saznati će te više o novoj trenerici kluba (eskluzivu do ponedjeljka ipak ostavljamo predsjedniku), terminima treninga, predstojećim natjecanjima i turnirima, te o formatu ovogodišnjih službenih natjecanja pod okriljem HVS-a, vodene verzije HNS-a. Eto toliko, zasad. Do plivanja. Pardon, do čitanja..

Piše: Mladen Banović

Povezani članci

Who's Online

We have 169 guests and one member online

  • admin