Mali Balun: Dica Orija i Strožanac prošli tek na penale, Medvjedići i Tomići mogu i prije

mali balunPozdrav dragi čitatelji dugoratskog portala, donosimo Vam rezultate i osvrte sinoć odigranih utakmica (u nastavku članka), te raspored utakmica koje će se odigrati u subotu na našem malonogometnom turniru MALI BALUN 2010. Imamo i jedan mali ispravak "netočnog navoda". Naime, na plakatima piše "Miligram game shop", što je tiskarska greška jer ekipa kojoj se ispričavamo na propustu se zove "Millenium game shop". Večeras (subita) će na asfalt Streljane istrčati sljedeće ekipe:

19 h  MILLENIUM GAME SHOP - C.B. DESPERADO
20 h  C.B. STELLA - C.B. BARUN
21 h  BRAVARIJA BAŠIĆ - C.B. DUX
22 h  GARAŽA PUJANKE - HRVATSKA VINA SPINUT


MALI BALUN 2010.


Piše: Marko Messi


PETAK 25.06.2010.


19:00  DICA ORIJA - MOSEĆ ELEZ-GRADNJA  1-1, penali 3-2

Odlična utakmica, obrana se sa obje strane igra gotovo besprijekorno i prvo poluvrijeme završava 0-0. Igra se drugo poluvrijeme, jednu kontra Orijana realizira Delić i to je 1-0. Nekoliko minuta prije kraja Moseć uspijeva iz prekida izjednačit na 1-1, a u lutriji penala Pavić pogađa gredu, a za Orijane su sigurni strijelci Tonći Žilić, Vuković i Tomić što im je dovoljno za prolaz u drugo kolo i veliki derbi sa Sv.Josipom.

'El classico' se igra u nedilju u 20 sati.


20:00  SMRDEČIJA - LETEĆI MEDVJEDIĆI   1-3

Smrdečija odličnim golom 'Pričuve' dolazi do 1-0. Inače, igra se dosta ravnopravna utakmica, ali drugo poluvrijeme sjevnula su dva crvena kartona sa svake strane. Smrdečiji je isključen i golman što je prelomilo utakmicu. Jer tada za medvjediće dvaput pogađa Perišić i jednom Hrstić što je dovoljno za prolaz, a već drugu godinu zaredom Smrdečija je za šankom deklasirala sve protivnike ...


21:00  KONOBA TOMIĆ - BERAČI ŠPAROGA   4-1

Ekipa Konobe Tomić je prošla dalje, vaš lutajući reporter nije bio u mogućnosti prisustvovati i ovoj utakmici.


22:00  BRKATI GABORI - MNK STROŽANAC   1-1,  penali 2-3

Drugu utakmicu u dva dana ekipa MNK Strožanac u lutriji penala prolazi dalje. Sreća ljubi s(p)retne!RASPORED UTAKMICA ZA SUBOTU  26.06.2010.

19 h  MILLENIUM GAME SHOP - C.B. DESPERADO
20 h  C.B. STELLA - C.B. BARUN
21 h  BRAVARIJA BAŠIĆ - C.B. DUX
22 h  GARAŽA PUJANKE - HRVATSKA VINA SPINUT

Povezani članci

Who's Online

We have 108 guests and no members online