Regata ol Postirske fjere

RegataJedriličarski klub "Postira" u subotu, 10. srpnja, priređuje tradicionalnu "Regatu ol Postirske fjere" koja se jedri na ruti Postira - Omiš - Dugi Rat - Sumpetar - Postira, nakon koje će biti priređena velika fešta, ma pravi after sailing partu u subotu navečer u Postirima, uz Trio Gušt, bračku lutriju i ludi provod za sve jedriličare i ljude dobre volje koje vitar donese u Postira. Ako već niste, stignete se još prijavit za regatu (više o tome u nastavku). Naravno da će na regati jedriti i naši jedriličari, članovi dugoratskog jedriličarskog kluba "Orišac". Oli ste mislili da će to oni propustit? Regata kreće iz Postira u 13 sati, pa ako se uru vrimena poslije nađete na dugoratskoj plaži, osim u druženju s smišnicama moći ćete pogledom u dugoratskom akvatoriju poćirit i regatu ...

REGATA

Priredio: Mladen Banović
Izvor: JK Postira 

Pravo sudjelovanja imaju sve jednotrupne jedrilice iznad 5.50 m preko svega (LOA). Jedrilice u OPEN razvrstavanju moraju imati valjanu plovidbenu dozvolu. Za ORC sve jedrilice moraju imati važeću ORC International ili ORC Club svjedodžbu. Kormilari moraju biti verificirani pri svom nacionalnom savezu. Na regati ne mogu sudjelovati krstaši sa ugrađenim trapezom. 

Karlo Brničević

Prijave za regatu dostavljene poštom, faxom ili e-mailom treba osobno potvrditi u uredu organizatora  10.srpnja do 10:00 sati te predočiti potrebne dokumente.

Registracija natjecatelja će biti petak,09.srpnja od 18:00 do 22:00 sati i u subotu 10. srpnja od 08:00 do 10:00 sati.

Upute za jedrenje će biti dostupne po registraciji te na web stranici kluba  www.jk-postira.com  od 05.07.2010.

Plakat Postirske regate
Plakat Regate / Izvor: JK Postira

 

Povezani članci

Who's Online

We have 108 guests and no members online