Odlični rezultati dugoraćana na državnom prvenstvu u kickboxingu

Ove se subote u Omišu održalo državno prvenstvo u kickboxingu na kojem je prijavljeno 326 natjecatelja iz 48 klubova. Natjecanje je održano u sportskoj dvorani Ribnjak u organizaciji Kickboxing kluba "Sveti Jure" - Gata. Natjecalo se u disciplinama PF (Km), LC (Ks), KL (Jun), LK (sen), bez gledatelja zbog strogih epidemioloških mjera usljed pandemije koronavirusa. U dvorani je tako smijelo biti samo sto osoba, no sva borbe mogle su se popratiti putem YouTube kanala CroRing.
Dugorački sportaši okupljeni u KBK Dalmacija Dugi Rat ostvaril su odlične rezultate na prvenstu:
VLATKA KOVAČEVIĆ, 1. mjesto u kategoriji Kick light - Juniorke-60, državna prvakinja u ovoj kategoriji!
LEO BRČINA, 2. mjesto u kategoriji Kick light - juniori-79
MATEJ KOVAČEVIĆ, 3. mjesto u kategoriji Kick light - juniori-74
ALBIN AHMETI, 3. mjesto u kategoriji Light contact - stariji kadeti+69.
Čestitamo našim mladim sportašima i njihovim trenerima!

Omišanin Dino Belošević pobijedio Širića i osvojio naslov državnog prvaka u kickboxingu

Izvor: CroRing.com

U finalu kategorije iznad 91 kilograma bivši svjetski prvak u low kicku Dino Belošević (Pit Bull) pobijedio je Antu Širića (Spartan Gym) s 2:1. Ivan Bertić (Zmaj) je u finalu kategorije do 91 kilograma u završnici nadjačao europskog prvaka Tonija Ćatipovića (Pit Bull), dok je u kategoriji do 86 kilograma Petar Jaman (Spartan Gym) osvojio je naslov pobjedom protiv Marka Mišure (Ameno). U finalu kategorije do 81 kilograma Borna Manojlović (Ameno) bio je bolji od Joze Stupala (Mornar), a Ante Buzov (Uni Rent) obranio je naslov u kategoriji do 75 kilograma protiv Antonija Krajinovića (Sveti Duh).

- Nakon više od sedam mjeseci od početka pandemije koronavirusa ovo je prvo kickboxing natjecanje. Veliki je odziv sportaša i klubova s obzirom na situaciju što me jako raduje. Natjecanje je zatvoreno za gledatelje, ali ljubitelji kickboxa neće biti uskraćeni. Prvi put će se državno prvenstvo prenositi uživo putem streama i to bude praksa za ubuduće - kazao je predsjednik HKBS-a Tomislav Bilandžić za portal CroRing.

Povezani članci

Who's Online

We have 91 guests and no members online