Otvorene prijave za 8.Mosor Grebbening

Mosor Grebbening

"Mosor je vrletna planina, kamenom glavom u oblacima, kameno plećat za dan hoda u dobrim opancima, isto toliko i izdužen, kameno ispršen nad pučinu mora i moćne vode rijeke Cetine.“ - "Poljica" 1983. Prijave za 8.Mosor Grebbening počele su u subotu 22.03., na dan održavanja  2.Imbertreka, 1. kola Proljetnog treking kupa. Utrka po vrletima Mosora će se održati u Gatima 10.05.. Biti će i novina oko Mosor Grebbeninga: cijela manifestacija seli se iz Omiša u Gata, prirediti će se dječja utrka i Proljetni treking kup. A baš taj "Proljetni treking kup“ je krenuo prošlog vikenda u Omišu, gdje se na 2.Imbertreku u rekreativnoj i planinarskoj kategoriji natjecalo preko 250 natjecatelja. Vjerujemo da će se kup jednako uspješno nastaviti i kroz dvije preostale utrke ...

Otvorene prijave za 8.Mosor Grebbening

Izvor: Trposnjik.com

Kalendar utrka PTK-a:

22.03. 2.Imber Trek(Planinarsko društvo Imber-Omiš)
12.04. 4.Jesenice treking(Udruga Jesenice-Jesenice)
10.05. 8.Mosor Grebbening(Planinarsko-ekološka udruga „Gata“-Gata)

Zainteresirane molimo da pročitaju Pravila i propise PTK-a.. Naravno, ne zaboravite i na Pravila i propise Mosor Grebbeninga koji se u pojedinim stavkama mogu razlikovati od onih u PTK-u.

Glede trase ovogodišnjih staza, odlučili smo se za određene promjene kod light kategorije, i to zbog uspona Putišići-Sv.Jure (Kozik), koji bi ipak bio pretežak za većinu light natjecatelja, a pogotovo kad se uzme u obzir mogućnost toplog vremena u terminu u kojem se održava utrka. Tako će lightaši odraditi nešto više grebena, i nešto veći krug oko Gata, nego što je prvotno bilo planirano. Ovdje možete pogledati prikaz ovogodišnjih staza sa ucrtanim kontrolnim točkama.

Za detalje oko smještaja, prehrane i ostalih detalja koji nisu direktno vezani uz staze i same prijave, redovito ćemo Vas obavještavati na našim službenim stranicama i na facebook profilu.


Info i prijave

Prijaviti se možete na stranicama racebase.hr, dok na službenim stranicama organizatora, Planinarsko-ekološke udruge Gata,, možete pronaći info dokument sa svim detaljnim informacijama vezanim za prijavu i utrku, dok će prijave za dječju utrku krenuti nešto kasnije na našim službenim stranicama trposnjik.hr, o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Prijave su otvorene do petka 02.05. u 23:59, nakon čega više ne zaprimamo on-line prijave.

Nakon toga moguće su prijave na kontakt mail ili mobitel organizatora, ali ne garantiramo da ćete dobiti službenu majicu utrke, pa vas zato molimo da se prijavite na vrijeme.


Nema startnine za Ultra Grebbening pobjednike

Organizatori Mosor Grebbeninga nastavljaju dugogodišnju tradiciju da Ultra pobjednici imaju besplatnu startninu, te im na taj način zahvaljujemo na uspjesima postignutim na našoj utrci.

Povezani članci

Who's Online

We have 172 guests and no members online