Balote: Tonči Jerić i Hrvoje Milavić osvojili 'Donna Open'

Poslije duže pauze u Dugom Ratu je održan vrlo uspješan turnir u balotama. U organizaciji Branimira Lažete i i caffe bara "Dona" u ljetnim dugoratskim večerima igralo se balote, valjalo, bombizavalo, a na "Donna Open" turniru natjecalo se 100-njak ekipa iz cijele naše županije te susjednih hercegovačkih mjesta. Nakon uzbudljivih polufinala u završnici su se sreli Hrvoje Milavić i Tonči Jerić koji su u četverosatnom duelu pobijedili Juru Stanića i Dalibora Zemunika, rezultatom 12-16, 16-14 i 16-8. Sudio je Jakov Rudan. U dvoboju za treće mjesto natjecali su se Tomo Bašić i Jozo Terzić-Skikalo protiv Dade Pirića i Jure Žižića. Nakon završnice usljedila je dodjela nagrada i trofeja turnira te fešta, player's party uz meso sa gradela i osvježavajuća pića koja se otegla do dugo u dugoratsku noć..

DONNA OPEN

Tekst i fotografije: Davor Grgat

Finalisti boćarskog turnira "Donna Open" u Dugom Ratu: Dalibor Zemunik, Hrvoje Milavić, organizator turnira Branimir Lažeta, Tonči Jerić i Jure Stanić

Finalisti boćarskog turnira "Donna Open" u Dugom Ratu: Dalibor Zemunik, Hrvoje Milavić, organizator turnira Branimir Lažeta, Tonči Jerić i Jure Stanić.

Hrvoje Milavić, valja za dva punta

Hrvoje Milavić, valja za dva punta..

Povezani članci

Who's Online

We have 110 guests and no members online