Vinko Vuković: Na Poljudu vladaju barbari!

Vinko VukovićŽeljko Kerum gostovao je u emisiji "Nedjeljom u dva"Istina je - s vremenom, kako je u višeznačnoj crtici s Poljuda objavljeno Sportskim novostima, ipak svi dođu tamo gdje im je mjesto. Netko prije, a netko kasnije. Treba biti samo strpljiv. Tko ne vjeruje, neka uzme udžbenik povijesti. Bez obzira tko je piše - povijest je nemilosrdna. Pogotovo prema njenim autorima. Potpisali se oni punim imenom ili s inicijalima, svejedno. Najnovija zbivanja u Hajduku jasno potvrđuju crne slutnje kako se taj klub, baš kao i Grad Split, WARP 9 brzinom približava civilizacijskome dnu. Sve ono dobro što je u proteklih godinu dana na Poljudu napravljeno - a napravljeno je dosta toga što, naravno, ne znači da se nije moglo i više - barbari u svojoj invaziji zatiru. Što ne može milom, može silom ... Gostujući u emisiji 'Nedjeljom u 2' Željko Kerum je  najavio metodu koju će početi primjenjivati na Poljudu ...

VINKO VUKOVIĆ

Na Poljudu vladaju barbari!


Piše: Vinko Vuković
Izvor: Slobodna Dalmacija


Od barbara se, međutim, ništa drugo nije ni očekivalo, veći su problem oni koji su im otvorili kapiju spremni se prodati za pola dnevnice ili kavu u press salonu.

Željko Kerum

A zaboravljaju da će u prvom sljedećem valu i oni biti odstranjeni. Tko jednom izda, izdat će opet, a odanost je jedina vrlina koju barbari priznaju.

Gostujući u emisiji 'Nedjeljom u 2' Željko Kerum je, bez imalo srama (pardon, da taj čovjek ima srama nikada ne bi izišao iz kuće, a kamoli progovorio u javnosti), najavio metodu koju će početi primjenjivati na Poljudu.

Na vrata koja nisu otvorena neće biti kucanja, treba ih provaliti. A ta vrata za sada čvrsto čuvaju - navijači. Navijači koje, kako kod Stankovića reče Kerum, 'treba riješiti'.

TorcidaNedostajalo je samo da dometne po kratkome postupku. Onako kako i inače stvari rješavaju veliki vođe. Narod ih je izabrao i to im je pokriće za sve, pa i da javno obznane kako mrze, u ovom slučaju, Srbe.

I da na to nitko ne reagira. Pa kako onda očekivati reakciju na najavu 'konačnoga rješenja' torcidaškoga pitanja. Kako to očekivati kada će dobar dio zaluđenoga naroda to podržati.

Knjige su spaljene, na redu su ljudi. A kad trulež zamijeni palež, nemojte lagati da niste znali, šibicu možda niste bacili, ali u lomači ste uživali.

Bili ste točno tamo gdje vam je i mjesto.

Povezani članci

Who's Online

We have 316 guests and no members online