Omiški dani brzine

Brnistra 2009Nakon pet godina auto slaloma "Brnistra" AK "Oneum" Omiš ponosno predstavlja i poziva Vas po prvi put na utrku Prvenstva Hrvatske u auto slalomu "Brnistra 2009", koja će se održati u nedjelju, 22. studenog 2009 na državnoj cesti Omiš-Gata u predjelu Brnistra. Marljivi organizatori iz AK "Oneum" potrudili su se i priredili pravi show i pregršt popratnih aktivnosti koje su objedinili u dvodnevnu manifestaciju "Omiški dani brzine". Osim same državne utrke u disciplini auto slalom (nedjelja), bit će tu svega, promotivne i pokazne vožnje, druženja sa brojnim vozačima i prvacima države u raznim auto disciplinama, izložbe trkaćih automobila na velikom Omiškom parkingu na Priku uz stručna tumačenja, prigodni domjenak za sudionike natjecanja i njihove goste, bogat zabavni i glazbeni program za sve posjetitelje uz koncert splitskog sastava T.B.F... Nadolazećeg vikenda u Omišu nas očekuje prava promocija profesionalnog auto sporta na kojoj se, sudeći po već iskazanom zanimanju, očekuje više od 2,500 posjetitelja ...


OMIŠKI DANI BRZINE


Izvor: Auto Klub Oneum Omiš
Pročitajte više:
www.Oneum.hr


Brnistra 2009


AK "Oneum"
Omiš sportski je klub osnovan sa ciljem unapređenja i omasovljenja auto sporta na području u kojem djeluje.

Među programskim načelima Klub ističe i potrebu za organizacijom kvalitetnih sportskih nadmetanja u auto sportu, te među svoje ciljeve postavlja provođenje istih u vlastitoj organizaciji.

auto slalomKlub ove godine slavi svoj dvadeseti rođendan, te iza sebe ima niz uspješno organiziranih automobilističkih, humanitarnih i edukativnih natjecanja u raznim disciplinama.

Utrka Brnistra 2009 je peta uzastopna organizacija auto slaloma za Prvenstvo Hrvatske i Prvenstva Hrvatske – Regija jug, na stazi u Brnistri potvrđena je ozbiljnost kluba i organizacijska sposobnost.

Ove godine osim same utrke organiziramo dvodnevni program pod nazivom „OMIŠKI DANI BRZINE 1“.

OMIŠKI DANI BRZINE 1“ je dvodnevna manifestacija koja počinje 21 studenog (subota) i traje do 22, studenog (nedjelja). Ideja vodilja je promocija auto sporta te svih disciplina koje se takmiče na prvenstvu Hrvatske.

Gosti subotnje večeri biti će brojni vozači i prvaci države u raznim disciplinama. Potvrđeni su dolasci vozača i njihovih automobila koji će biti izloženi na parkingu te stručno tumačenje svega što je potrebno da bi automobil mogao postizati određene rezultate na takmičenju.

U svrhu toga istim automobilom će se promotivno voziti na stazi napravljenoj za tu svrhu te stručno tumačenje svake discipline.

autoslalom u Vili
Detalj s autoslaloma u Vili  / foto: Ante Čizmić 


Gospodin Edi Milokanović će voditi promociju i prezentaciju 21 studenog u periodu od 16:00 do 19:00.

U periodu od 19:00 do 21:00 slijedi prigodni domjenak na kojem bi uz gostujuće vozače htjeli ugostiti sve naše sponzore, pokrovitelje, dužnosnike grada i policije i sve one koji su nam omogućili da organiziramo ovu manifestaciju pod imenom „OMIŠKI DANI BRZINE 1“.

Od 21:00 do 23:30 slijedi zabavni i glazbeni program za sve posjetitelje uz nastup banda T.B.F.

Ovakva promocija profesionalnog auto sporta je u ovoj godini jedina na području republike Hrvatske, u drugim europskim zemljama je to uobičajeno te smatramo da bi sam odaziv publike bio dosta velik te očekujemo od 2.000 do 2.500 posjetitelja.

Ulaz je, naravno, slobodan.


Brnistra 2009


Dana 22. studenog (nedjelja) na državnoj cesti u predjelu Brnistra će se održati državna utrka u disciplini auto slalom gdje također očekujemo od 1000 do 2000 posjetitelja. Očekujemo također 70 do 100 automobila za navedenu disciplinu.

U periodu od 17:00 do 20:00 bit će službeno proglašenje pobjednika te svečane dodijele priznanja na parkingu.

Auto slalom u Brnistri organiziramo već 5 godinu ali ove godine prvi put na razini državnog prvenstva, pa samim time želimo opravdati ukazano povjerenje i ovu utrku i manifestaciju organizirati najbolje što znamo.

Vaš AK "Oneum" Omiš

 

Povezani članci

Who's Online

We have 500 guests and no members online