AK Oneum: Javni trening u ocjensko-spretnosnim vožnjama

Uz prve zrake sunca u 2010. godini započela je i automobilistička natjecateljska sezona: Formula 1, rally, autoslalom,.. a evo u našem susjedstvu omiški auto klub "Oneum" organizira trening za natjecanja u ocjensko-spretnosnim vožnjama, popularne "čunjeve". Naizgled jednostavna i za mnoge "spora" disciplina na vidjelo iznosi prave znalce snalaženja za volanom, gdje svaki srušeni čunj umanjuje svu prednost stečenu brzinom i snagom samog vozila... Ovogodišnje uvodne omiške OSV održat će se u nedjelju, 21.03.2010, u vremenu od 09.00 - 13.00 h, na omiškoj Punti, na parkingu ispred diskoteke "River" ...


AUTO SLALOM


Piše: Tomislav Tomaš / AK "Oneum" Omiš
Izvor: AK "Oneum" Omiš


Natjecatelji su podjeljeni u klase uvjetovane dužinom vozila koja je presudnija od same snage i kubikaže motora.

Ovogodišnje uvodne omiške OSV održat će se u nedjelju, 21.03.2010, u vremenu od 09.00-13.00, na omiškoj Punti, na parkingu ispred diskoteke "River", parkingu na kojem se već godinama organiziraju državna prvenstva u ovoj zanimljivoj adrenalinskoj disciplini.

Iako pritisnuti financijskim teškoćama odlučili smo se (kao uvod u ovogodišnju bogatu organizacijsku sezonu) organizirati malo zagrijavanje, vodeći se mišlju da Vas što češće podsjećamo da su mjesta ispuštanja adrenalina i dokazivanja ograđene piste i parkinzi sa svim sigurnosnim elementima, a ne javne prometnice i ulice naših ionako prometom zakrčenih mjesta.

Posjetitelji, gledatelji, svi ljudi dobre volje moći će besplatno uživati i u ponekim majstorijama, a nasmijati će se na poneke greške, a zajedno s nama vozačima (kojima sve ovo i nije besplatno) provest zabavno nedjeljno proljetno prijepodne.

Zahvaljujemo sponzorima (njihovo je kraljevstvo nebesko!) koji su u duhu suvremene poslovne prakse svoj komercijalni angažman prepustili nama te se time odmaknuli od vlastite konkurencije i na ovaj način svoju reklamu učinili uočljivom i pokretnom, vidljivom na različitim lokacijama po cijeloj Hrvatskoj gdje odlaze naša natjecateljska vozila.

Nadamo se da ćete odvojit malo vremena i pridružit nam se, naravno, uz poštivanje svih sigurnosnih uputa redara, da kao i dosadašnjih godina i ove sve prođe u najboljem redu i zabavnoj i ugodnoj atmosferi.

Uz sportski pozdrav!

Tomislav Tomaš i AK Oneum Omiš.


Povezani članci

Who's Online

We have 266 guests and no members online