Subota: Auto spektakl u Vili, navečer koncert AKS Africe!

auto spektakl u ViliNakon dva aktivna vikenda dugoratski automobilisti uhvatit će vremena da i na vlastitom terenu, u dugoratskoj Vili prirede zabavu za svoje sumještane i sebe. Vikend 24. i 25. srpnja vozio se Cetinski autoslalom na kojem su od dugoraćana nastupili Ante Raos sa Fordom Escortom RS i Tomislav Tomaš koji je sa svojim Autobianchijem osvojio drugo mjesto u klasi do 1200 ccm. Prva nedjelja u kolovozu bila je također uspješna za dugoratske vozače! Nakon subotnje Poljičke večeri i neprospavane noći smogli su snage i na parkiralištu ispod Poljudske ljepotice u natjecanju u ocjensko-spretnosnim vožnjama u tjesnoj borbi osvojiti nove pehare za sve tjesnije vitrine kluba. Drugo mjesto u klasi i treće mjesto u generalnom poretku osvojio je Tomislav Tomaš, dok je najmlađi dugoratski automobilist Antonio Tomić pokazao zube konkurenciji i u klasi juniora osvojio drugo mjesto! Čestitamo! U ovoj disciplini oboje naših sumještana su koristili naizgled običnog Yugića kojemu su meštri Jozika, Tonći i Neno Pavić u servisu "Auto Pavić" u Dugom Ratu preradili sve osim karoserije, i ovim putem im najljepše zahvaljujemo na velikom trudu i idejama pretočenim u nagrađeno djelo!...

AUTO SPEKTAKL U VILI

Izvor: AK "Oneum"

Dakle, naši dugoraćani, članovi AK "ONEUM" iz Omiša, ove subote, 7. kolovoza, u periodu od 17.00 - 19.00 sati u demonstrirati će Vam u Villi kako ti prerađeni autići izgledaju, zvuče i voze.

auto spektakl u Vili

Vožnje će biti pokazne, dakle ne natjecateljske zbog same konfiguracije parkinga, sigurnosti posjetitelja i činjenice da su u istoj konkurenciji vozila iz različitih disciplina, npr. autocross, autoslalom, ocjensko-spretnosne vožnje, karting,.. tako da međusobna odmjeravanja ne bi bila objektivna, s obzirom na različit set-up (podešenost) podvozja, mjenjača...

Uz želje da sve prođe u najboljem redu, molimo Vas da bezpogovorno poštujete upute redara i zaštitara i da ne preskačite sigurnosne trake i ograde.

auto spektakl u Vili

Pronađite adrenalin u sebi, uživajte u mirisu spaljenih guma, mirisu benzina, a u nastavku još jedne lipe dugoratske večeri protresite dugoračku rivu uz zvuke banda AKS "Africa" u organizaciji udruge "Tvornica"!

Subota je oduvijek dan za mlade i one koji se tako osjećaju, a u nadolazeću subotu adrenalina i uzbuđenja definitivno neće nedostajati. Uostalom, nemojte nam vjerovati, provjerite sami.

spektakl u Vili


Dođite i lipo se zabavite!
 

gitara

AKS "Africa" !!

AKS Africa su:

Petar Čulić - vokal, akustična i električna gitara
Toni Tokić - električna gitara
Grgo Ivković - vokal, klavijature
Luka Cerić - bass gitara
Marko Tomasović - vokal, bubnjevi

Povezani članci

Who's Online

We have 417 guests and no members online