Bolt ipak neće u Split, ali stiže Asafa Powell

Blanak VlašićUsain Bolt ipak se neće natjecati u Splitu, no atletski miting i dalje ostaje iznimno atraktivan. Prva zvjezda će svakako biti naša atletska kraljica Blanka Vlašić, a na borilištima će nastupiti još 50 osvajača olimpijskih medalja. Asafa Powell i Christophe Lemaitre bit će glavne zvijezde utrke na 100 metara, David Rudisha ganjat će rekord na 800, a Amerikanka Howard Lowe pokušat će u istom danu preskočiti 2 metra i skočiti sedam metara u dalj. Miting je zadovoljio sve testove IAAF-a koji je preuređeni Poljud prozvao najboljim atletskim stadionom u jugoistočnoj Europi! ...
ATLETSKI KUP KONTINENTA

Osim Blanke pod hrvatskom zastavom na najvećem atletskom događaju sezone nastupiti će i Sandra Perković (disk) te Nedžad Mulabegović (kugla).

U srijedu 11. kolovoza 2010. godine u 19,00 sati, u istočnom dijelu Dioklecijanove palače, otvorenje je izložbe ATLETIKA: trči-skači-baci koja kroz interaktivne sprave Dubravke Kuhte i postav studija Profesionalci+ pruža svima mogućnost osobnog sudjelovanja i doživljaja atletike.

Izložbu možete razgledati svaki dan od 9,00 do 21,00 sat sve do 15. rujna 2010. godine.

Povezani članci

Who's Online

We have 117 guests and no members online