Autoslalom: Brnistra 2010.

AK OneumPosljednje državno natjecanje u autoslalomu ove sezone - 6. Nagrada grada Omiša - Brnistra 2010. idealna je prilika da nam se pridružite i ugodno provedete vikend te se prepustite adrenalinu kojega će biti u izobilju, kako na stazi tako i pored nje. Subota 23. listopada rezervirana je za tehnički prijem i verifikaciju te će okupit sve bolide na Velikom parkingu Priko u Omišu, dok je nedjelja 24. listopada rezervirana za trening i samo natjecanje u Brnistri. Velik usponi, brza, zahtjevna i uvijek atraktivna staza iz godine u godinu okuplja sve veći broj vozača i gledatelja uz napomenu da se ovogodišnja utrka boduje za Prvenstvo Republike Hrvatske! Uz činjenicu da je ovo posljednja utrka autoslaloma ove sezone u kalendaru Prvenstva Republike Hrvatske, organizatori iz Omiškog auto-kluba "Oneum" očekuju oko 90-tak natjecateljskih automobila na startu u Brnistri ...


BRNISTRA 2010.

6. Nagrada grada Omiša - Brnistra 2010.

Izvor: AK Oneum

Subota 23.listopada rezervirana je za tehnički prijem i verifikaciju te će okupit sve bolide na Velikom parkingu Priko u Omišu, dok je nedjelja 24. listopada rezervirana za trening i samo natjecanje u Brnistri.Ovo je ujedno prilika da obavjestimo vozače da će u nedjelju od 07.00 - 17.00 županijska cesta Omiš – Naklice biti zatvorena za javni promet, a obilazak će biti preko Gata.

AK "Oneum" Vas ovim putem pozivada u što većem broju dođete i podržite naše članove, a ujedno Vas pozivamo i na 2. Omiške Dane Brzine koji će se odvijati na Velikom parkingu Priko od 18. studenog – 21. studenog.

Vidimo se!

Povezani članci

Who's Online

We have 383 guests and no members online