Vozači AMK Oneum na kronometar utrci u Vrsima kod Zadra

Jerko Bartulović na stazi u VrsimaSunčan dan i zanimljiva staza u Vrsima kod Zadra, koja je prema karakteristikama uska i zatvorena te veoma klizava dakle zahtjeva vrlo precizne vožnje, privukla je solidan broj vozača i publike, a sam "kronometar", kao potpuno nova disciplina u našim krajevima (u Istri se vozi posljednjih 15 godina) postaje sve popularniji među natjecateljima. A njih se skupilo ukupno 45 na startu utrke što je davalo znak da će se voditi veoma uzbudljive borbe na stazi, ali i da nas vozače iz AK "Oneum" čeka dug i vruć dan, prepun adrenalinskih izazova ...


AUTO-SPORT

Izvještaj s kronometar utrke u Zadru

Piše: Antonio Tomić / AK Oneum
Foto: Ante Jerčić
Video: Antonio Tomić
Izvor:
AK Oneum


ONBOARD VIDEO: Antonio Tomić (AK Oneum)

Već nakon treninga naši vozači su zauzeli visoke pozicije na ljestvici i nije se puno toga mjenjalo do kraja dana. Većinom smo se sami između sebe borili za bolja mjesta.

Tako je u klasi 4 Tomislav Tomaš osvojio 3 mjesto te 5 u ukupnom poretku, a Joško Tomić, koji se nakon godinu dana kreativne pauze opet vratio na staze, osvojio je 4 mjesto u klasi.

U klasi 5 je Jerko Bartulović sa svojim novim automobilom osvojio 2 mjesto, a Jure Grubišić 3 mjesto. Malo iza njih su ostali Mate Skender, Nikica Raos, Ivan Batalić i Ante Raos. Svi oni su se "nagurali" unutar 2 sekunde zaostatka za 3 mjestom.

AK Oneum na stazi u Vrsima

Pehist je bio Tonći Nazor - Điko, kojeg njegov BMW i ne sluša baš najbolje, ali se nadamo da će meštar Điko to ubrzo popraviti i praviti nam društvo na stazi.

AK Oneum na stazi u Vrsima

U poretku juniora Antonio Tomić je osvojio 2 mjesto nakon jednog klizanja preko zemlje na stazi gdje je izgubio prvo mjesto, a naš klub je osvojio ukupno 3 mjesto.

AK Oneum na stazi u Vrsima

Za slike je zaslužan naš najvjerniji navijač Ante Jerčić.

AK Oneum na stazi u Vrsima
AK Oneum na stazi u Vrsima
AK Oneum na stazi u Vrsima

Povezani članci

Who's Online

We have 355 guests and no members online