Državnik novog Jerkova

vinko vukovićUvjeravaju me kako Željko Jerkov ima namjeru Hajduka "očistiti" od vrha do dna. Dobio je, kažu, zeleno svjetlo iz Banskih dvora kojima je cilj da splitski klub bude prvi sportski kolektiv u državi koji će poslovati sasvim u skladu sa zakonom. Bez crnih fondova, podobnih padobranaca i utjecaja kriminalaca. Organiziranih i neorganiziranih. Ipak, njegovi posljednji/prvi predsjednički potezi nekako mi ne vonjaju na dobro... - piše Vinko Vuković u novom postu na svom Hajdučkom blogu ...

Piše: Vinko Vuković / vinkovukovic.bloger.hr
Izvor: www.vinkovukovic.bloger.hr

ervegDati cjelokupnu struku, igrački kadar prije svega, u ruke Ivice Šurjaka isto je kao ubaciti lisicu u kokošinjac te je zamoliti neka pripazi na nesilice. Čovjek je bio glavni menadžer evo skoro pa godinu dana, a da niti jedan konkretni potez nije povukao. Sve što ga je zanimalo bilo je kada će Tomislav Erceg puknuti, pa otići.

klimaUostalom, zar Sergije Krešić nije upravo Šuru označio kao najveću unutarpoljudsku smetnju te mu je to u lice i kazao. Naravno, iz Hajduka je ubrzo otišao Krešić, a ne Šurjak čime je još jednom potvrđeno kako njegov prošlogodišnji povratak nije bio želja tadašnjega predsjednika Branka Grgića, nego diktat s neke više instancije.

Što veliki menadžer/direktor namjerava učiniti u predstojećem razdoblju najbolje se vidi iz sljedeće njegove inauguracijske izjave: "Inzistirat ću na nekim stvarima, probati nešto napraviti na strateškome planu te uskladiti ciljeve".

Opala! Pošto magla, majstore!

ivica šurjakIstina, dodao je on poslije i kako će tražiti da se forsiraju mlađi igrači, ali to mi nekako ne zvuči uvjerljivo kad je izgovoreno iz usta čovjeka koji je u nekoliko navrata aktualni naraštaj Hajdukovih juniora proglasio ništavnim. Ali je zato hvalio kadete... Nema šta, novac koji dobije od prodaje magle, čovjek dobro ulaže u - kupovinu vremena.

Jerkov je očito uvjeren kako će uspjeti iskontrolirati Šurjaka, no isto je mislio i Grgić, pa ga je, među ostalim i njegovo "dejstvovanje" gurnulo još bliže odavno spremljenoj giljotini.

doris koštaŠto pak Grgić misli o ponovnom unajmljivanju odvjetnice Doris Košta možemo vrlo lako pretpostaviti. Veći mu je to udarac od "micanja svih njegovih ljudi".

Njoj pak svaka čast. Radila je u Hajduku, rastala se od Hajduka, uzela Hajduku milijun i 700 tisuća kuna, a sada je taj isti Hajduk zove nazad. Neka dođe po još...

Povezani članci

Who's Online

We have 452 guests and no members online