Vesna Mladin: Želim suditi u Europi!

Vesna MladinVesna MladinVesna Mladin, mlada nogometna sutkinja iz Krila, spremna je za suđenje u Europi. Pravi ljubitelji nogometa Vesnu poznaju s nogometnih travnjaka. U početku je bilo neobično kad bi se pojavila u Koprivnom, Klisu, Otoku, Sinju... gdje nisu vidjeli da žena sudi, ali danas žele da ona sudi jer znaju da će suditi po savjesti, bez želje da ima repove ili da ošteti bilo koju momčad. Bivša missica u povjerenju nam je rekla: - Želim suditi u Europi, to je moj sveti cilj.  Ovu izjavu imamo spremljenu, ali kako je danas moderno pričati o Europi, evo nogometne priče iz Krila Jesenice ...

VESNA MLADIN - MLADA NOGOMETNA SUTKINJA IMA SAMO JEDNU ŽELJU

Želim suditi u Europi!

Piše: M.Mo / Sportske Novosti

Misica Vesna MladinVesni Mladin, kao 16-godišnjoj djevojci i sportašici, ponudili smo da ide u utrku za Miss sporta, no dala nam je košaricu, ljubazno smo je čekali za drugu prigodu da se prijavi za Miss sporta i Miss Univerzum. To je sada povijest, a Vesna je od kick-boxerice i boksačice prešla na nogomet. Zbog suđenja prekinula je nogometnu karijeru i - pogodila.

Kao sutkinja pokazala je talentiranost, a dogurala je do 1. HNL nogometašica te sudi 3. HNL-jug, zajedno s kolegama iz Splitskog nogometnog saveza, a često za suradnicu ima prijateljicu Sandru Morić iz Solina.

Kao mlada 24-godišnja sutkinja brzo napreduje, bez osobitih primjedbi i repova u dosadašnjoj karijeri. Znala je reći:

- Zadovoljna sam kako me cijene nogometaši, ali i gledatelji

Misica Vesna MladinU početku je bilo neobično kad bi se pojavila u Koprivnom, Klisu, Otoku, Sinju... gdje nisu vidjeli da žena sudi, ali danas žele da ona sudi jer znaju da će suditi po savjesti, bez želje da ima repove ili da ošteti bilo koju momčad.

O suđenju Vesna Mladin najbolje svjedoči podatak delegata Špire Milevčića koji je 40 godina u nogometu i kaže:

- Nema problema za ovu djevojku koja će ispunili svoj san suđenja u Europi.

Na zadovoljstvo ljubitelja nogometa Vesna Mladin sigurno će znati prokomentirati suđenja na Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj.

Nastavak priče slijedi.
 

Povezani članci

Who's Online

We have 193 guests and no members online