Pa gdje je nestala ta djevojka?

Petra MartićIgra se tenis, FED cup, Ana, Ivana,.. Ma ne znaš koja je lipše ispala u udarnim sportskim minutama, na stranicama novina... I je, izgubili smo, ali nema veze. Susjede su puuuno bolje i s reketima... No gdje je naša mlada nada, gdje je naša mlada susjeda? Nema je ovih tjedana po novinama, nema vijesti s dalekih i nešto bližih turnira, WTA toura, Chellangera, neme je ni u Mije na utvrđivanju gradiva iz matematike... Ma nije valjda da je opet rame boli? Svitu, znate li gdje je Petra Martić? Gdje je naša Dućanka, me neka je kontaju i kao Jeseničku, ali zašto je baš ovi splićani od pera uvik svojataju... Da Splićanka? Ma nije baš da je svaka teniska nada rođena na Firulama! Ili ipak je... Evo taman kad sam se tija raspitat kod teta, sinjali su je u Makarskoj. Na teniskom turniru. Odma je pomela prvu nositeljicu, Ruskinju Jegveniju Rodinu (6:3, 6:2), 106. tenisačicu s WTA ljestvice ...

PETRA MARTIĆ SVLADALA PRVU NOSITELJICU MAKARSKE

Piše: M.B.

Petra MartićU Makarskoj se ovih dana održava ITF challengera Makarska Ladies Open 2008. s nagradnim fondom od 50.000 dolara.

- Uvjeti za igru su bili teški, teren mi je u početku bio mekan zbog kiše, no igrala sam svoju igru i presretna sam - rekla je Dućanka Petra Martić novinarima nakon trijumfa.

Povezani članci

Who's Online

We have 273 guests and no members online