NK Omiš u velikim problemima, sprema se rasulo?

Predsjednik nogometnog trećeligaša NK Omiš Petar Pivčević i još osam članova izvršnog odbora nakon podnošenja izvješća za 20-mjesečni period na čelu kluba podnijet će ostavke na svoje funkcije. Nakon što je klub osvojio samo jedan bod u 10 susreta pristali su preuzeti klub početkom listopada 2006. godine uz obećanja grada kako će se stvoriti uvjeti za bolji rad mlađih uzrasta. U prvom redu izgradnjom prijeko potrebnog pomoćnog igrališta, dva mala poligona s umjetnom travom za mlađe uzraste, te izradom projektne dokumentacije saniranja derutnog stadiona na kojem čak 30 godina nije izvršen ozbiljniji zahvat ...

ZBOG LOŠEG STANJA ČLANOVI IZVRŠNOG ODBORA DALI OSTAVKU

Nema uvjeta na Cetini

Piše: F.  Vulas / Slobodna Dalmacija

Uz potporu grada prva momčad uspjela je napraviti podvig i u sezoni 2006./2007. ostati u ligi, a netom okončanu sezonu završili su na 15. mjestu. J

uniori su pak bili u finalu županijskog kupa, dok su se mlađi i stariji pioniri vratili u treću ligu.

Ipak zbog drugih prioriteta izostala je potpora grada i u izgradnji infrastrukture.


Ovako je bilo na proslavi 80 godina kluba...

U narednu sezonu u kojoj će proslaviti 90-tu godišnjicu NK Omiš, klub koji je iznjedrio Ivicu Križanca i Matu Bilića, ulazi s uvjetima nedostatnim za rad 250 djece, ali i seniora koji tu treniraju.

U gradu na ušću Cetine nedavno je na pripremama bio i Osijek, ali što ponuditi domaćim i stranim klubovima kada Omiš nema ni pomoćno igralište.

- Došli smo do točke s koje se dalje ne može. Ova uprava odradila je dobar dio posla u natjecateljskom dijelu međutim nismo zadovoljni onim koji se odnosi na popravak uvjeta. Mislimo kako je došlo krajnje vrijeme da se na tome nešto napravi inače se Omiš u svojoj jubilarnoj sezoni neće naći na mjestu koje zaslužuje - rekao je Pivčević.

Povezani članci

Who's Online

We have 406 guests and no members online