Košarka: Omišanke nastavljaju pobjednički niz

ŽKK Studenac OmišSTUDENAC OMIŠ - CROATIA 2006 ZAGREB 82:74 (19:22, 20:17, 20:14, 23:21). I šestu su uzastopnu pobjedu zabilježile košarkašice Studenca u A1 ženskoj ligi. Neizvjesnije i uzbudljivije nego inače pod svojim koševima i malobrojnim navijačima (stotinjak promrzlih duša i par krasotica  :-) Omišanke su svladale vrlo dobru ekipu Croatie 2006 iz Zagreba. Gošće su bolje ušle u susret, povele i vodile cijelu prvu četvrtinu i odlično odigrale i drugu, da bi se domaće trgle tek u posljednje dvije, kada su boljom i povezanijom obranom došle u kontrama do nekoliko lakših koševa, te bržim protokom lopte i proigravanjem raspoložene Maje Javorčić (22 koša) u reketu stvorile malu prednost ...

KOŠARKA

Piše: Mladen Banović

Playmakerica Nikolina Grabovac (18) je također bila vrlo raspoložena za igru kod Omišanki, a najbolja igračica Studenca, Antonela Anić, sinoć je bila malo ispod uobičajenog šuterskog učinka (9 koševa).

ŽKK Studenac Omiš

No zato su "uskočile" Dina Šesnić (18) i Josipa Bura (12), a Antonela je poslovično dobro odigrala u obrani.

Kod upornih i vrlo dobrih gošći koje su dobro namučile Omišanke, najraspoloženije su bile Žana Lelas (22) i bekovi Valentić i Ðikić.

Povezani članci

Who's Online

We have 205 guests and no members online