Frane Pivčević: Trener Omiša Srđan Mladinić pokušao me udariti

frane pivčevićLažne su izjave predsjednika omiškog nogometnog trećeligaša Ivana Krndelja da po kvaliteti i nedisciplini ne zaslužujem igrati za klub u kojem sam ostavio najboljih šest godina života. Takvo što nema nikakvog uporišta, s obzirom da sam u pet uzastopnih utakmica ove godine bio jedan od najbolje ocjenjivanih igrača, a to je evidentirano i u zapisniku - tvrdi Frane Pivčević, inače nogometaš Omiša, kojeg je predsjednik kluba prozvao za nedisciplinu i fizičko nasrtanje ...

NOVI NASTAVAK OMIŠKE NOGOMETNE SAPUNICE

Piše: Mladen Nejašmić / EPEHA
Izvor: Slobodna Dalmacija

Frane PivčevićZa neigranje Pivčević u prvom redu optužuje Ivana Krndelja i njemu vrlo blisku osobu, koji su iz samo njima poznatih razloga zabranili igranje tom perspektivnom nogometašu.

Objašnjenje nije dobio ni od trenera Srđana Mladinića, a smanjena mu je i plaća sa dogovorenih 3500 na 500 kuna.

Frane Pivčević

- Nakon završetka prvenstva, na zadnjem održanom sastanku predstavnika kluba sa igračima ustao sam i prišao Krndelju pitajući je li ga je sram što sam dobio tako mizernu crkavicu. Zatim sam prišao treneru upitavši ga što mi to čine. Ništa mi nije odgovorio, već me sjedeći pokušao udariti. Pošto nije uspio, uhvatio me za vrat, a ja sam ga odgurnuo.

Za to imam i svjedoke jer je cijela ekipa bila na sastanku. Nisu se osudili odmah zvati policiju nego kada su svi otišli da bi lakše mogli izmisliti cijelu priču - kaže Pivčević, ističući da nije nasrnuo na Krndelja kako se to želi prikazat, smatrajući da mu dobar odgoj ne dozvoljava da krene na čovjeka koji mu po godinama može biti djed.

Ivan KrndeljŠto se tiče «alkoholiziranih» igrača, Pivčević napominje kako tim istim nogometašima, najbolji primjer je pružio upravo predsjednik Krndelj kada je slavio izgubljenu utakmicu protiv unešićke Zagore, u jednom od restorana u Podstrani.

- Moje je ime ukaljano. Poglavito od strane «budućeg» gradonačelnika Krndelja kojemu ovakvo što za buduću karijeru, opće nije potrebno - zaključio je Pivčević.


Grad daje 800 tisuća kuna

grb omišaU cijelu priču uključio se i gradski vijećnik Milivoj Juričić, inače jedan od onih koji na sjednicama gradskog vijeća redovito traži odgovor na pitanje o funkcioniranju NK Omiš.

- Žalosno je prozivati omišku mladež za pijanstvo i nedisciplinu. Radi se o nepromišljenim izjavama po kojima se svu omišku mladež stavlja pod istu kapu. Omiš je uvijek davao vrsne igrače koji i danas igraju u hrvatskim i svjetskim klubovima. Stoga svako generaliziranje šteti ugledu kluba i grada.

Smatram da grad Omiš kao jedan od glavnih financijera kluba za kojeg se i gradskog proračuna izdvaja oko 800 000 kuna, treba zauzeti stav i stati na kraj optužbama na zadovoljstvo kluba, grada, a posebno poreznih obveznika - kaže Juričić.

Povezani članci

Who's Online

We have 420 guests and no members online