Božo Predojević aktivan je i za vrijeme zimske stanke

bože predojevićKriljanin Božo Predojević (22), nogometaš Solina koji se ove jeseni zbog ozljede nije naigrao jer je ubilježio "svega" 12 nastupa za Solin. U razgovoru za Sportske novosti Božo je pričao o tijeku jednomjesečnog aktivnog odmora nogometaša Solina, te o svojim nastupima s prijateljima na malonogometnim turnirima diljem Dalmacije. Na Omiškoj Matineli Bože Predojević nastupa u ekipi "Tata i sinovi". - Tata je Ervin Nazor, bivši igrač Orkana, Solina,.. i naš trener juniora u Orkanu iz Dugog Rata - kaže Bože, a u sastavu su još Drago Klarić, Ivan Miljak, Marko Mladin, vratar Stipe Jurčević, a u pomoć smo pozvali i moje kolege iz Solina Danijela Vuškovića i Stipu Plazibata ...

BOŽE PREDOJEVIĆ AKTIVAN JE I ZA VRIJEME ZIMSKE STANKE

Imamo momčad za gornji dom ljestvice

Piše: M. Podrug / Sportske Novosti
Izvor: Sportske Novosti

ervin nazorPredojević vjeruje da Solin ima momčad za borbu za gornji dom na tablici, naravno ako ostanu svi na okupu.

Šesto mjesto na drugoligaškoj tablici, sa svega tri boda zaostatka za petoplasiranim Međimurjem, pozicija je koja Solinu otvara vrata prema elitnom razredu.

Dok su igrači na odmoru do 12 siječnja, trener Stipe Balajić već obećava da će zimske pripreme biti 20-tak posto jače od ljetnih.

Većina igrača dobila je program aktivnog odmora, naročito mladi i oni koji su manje igrali.

Kriljanin Božo Predojević (22), nogometaš je Solina koji se ove jeseni zbog ozljede nije vaš naigrao jer je za modre s Jadra zabilježio "svega" 12 nastupa.

bože predojević

- Aktivno po trenerovom programu koristim zimsku stanku. Jutros je po programu bio fitnes u teretani s pomoćnim trenerom Kajom Kalinićem. U trideset dana odmora prodviđeno je sedamnaest treninga, kombinacija fitnes - lagano trčanje.

Osjećam se odlično i vjerujem da ću na prozivku doći spreman za Balajićev pripremni program - veli Bože Predojević, koji je naglasio sa imaju dopuštenje igrati na nekoliko malonogometnih turnira.

mali balun- Na Božićnom turniru u Solinu moja ekipa pod nazivom "?" je ispala već u prvom kolu, na penale nakon 2:2, od solinskog sastava CB "Da-Da-da" sastavljenog uglavnom od brazilaca koji igraju u okolici Splita.

Nadam se da će biti bolje na omiškoj Matineli gdje nastupamo po nazivom "Tata i sinovi".

Tata je Ervin Nazor, bivši igrač Orkana, Solina,.. i naš trener juniora u Orkanu iz Dugog Rata - kaže Bože, a u sastavu su još Drago Klarić, Ivan Miljak, Marko Mladin, vratar Stipe Jurčević, a u pomoć smo pozvali i moje kolege iz Solina Danijela Vuškovića i Stipu Plazibata.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 406 guests and no members online