Rodić angažirao Doris Koštu za arbitražu, Hajduk odustaje?

HajdukHajduk ne želi Ivana Rodića na silu, mimo volje Šibenika – objavio je glasnogovornik „bijelihDavor Pavić u svom prvom obraćanju javnosti, „urbi et orbi“ nakon Nove godine. Dugo je trajalo zatišje u komunikaciji s klubom, a veseli nas što glasnogovornik nije demantirao neke od navoda što su punili nogometne stupce sportskih rubrika i dok se u Poljudu - šutjelo ...

 PUSTI ME POĆ
UNATOČ NAJAVI MLADI NAPADAČ NIJE "SLETIO" NA POLJUD, NO TO ZNAČI DA NEĆE JER SE ODLUČIO SUPROTSTAVITI ODLUCI ČELNIKA ŠIBENIKA KOJI SU OD SPLIĆANA ZATRAŽILI 400.000 EURA ODŠTETE

Rodić: Idem na sud jer želim u Hajduk

Na silu nećemo uzeti Rodića, poštovat ćemo volju Šibenika, kažu u Hajduku, dok Rodić najavljuje bitku uz pomoć odvjetnice Doris Košte

Piše: Slaven Alfirević / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Dapače, što se tiče samog Ivana Rodića i njegove čvrste nakane da Šubićevac zamijeni Poljudom, Pavić je priznao kako su se čelnici Hajduka našli s predstavnicima Šibenika na zajedničkom sastanku:

Ivan Rodić

- U neposrednom kontaktu sa čelnicima Šibenika nije pronađen zajednički jezik, oni ga ne žele pustiti, a mi to poštujemo i nećemo dalje inzistirati – prenio je Pavić klupski stav.

Međutim, pogrešno bi bilo zaključiti da je Ivan Rodić ostavljen ad acta, premda u Poljudu iskazuju kako su im dobri odnosi sa Šibenikom primarni.

- Prihvaćamo šibenski kontekst, ako ga oni ne puštaju, nema nam druge nego uvažiti njihov stav – kažu „bijeli“.

Mač da sasiječe gordijski grop prihvaća sam – Rodić. On je najavio da će dokumente predati Arbitraži i tako ishoditi dopuštenje slobodnog odlaska iz Šibenika.

Rodić će angažirati odvjetnicu Doris Koštu da vidi kako bi se to izvukao iz šibenskog zagrljaja.Doris Košta

Navodno je Šibenik postavio Hajduku odštetni zahtjev visok 400.000 eura, a Rodić bi se sa svoje strane rado odrekao i određenih privilegija (dijeljenje odštete), te bi svu odštetu ostavio Šibeniku.

Ostalo je bez odjeka. Šibenik ne pušta. No, nije li i 400.000 eura previše da Hajduk izdvoji?

Ako se Rodić sam izvuče iz Šibenika, u Hajduku ga spremno čekaju budući da su se s njim manje-više unaprijed usuglasili, a i struci je zanimljiv.

Nema izjave glasnogovornika po tom pitanju, ali se u kuloarima „bijelih“ neslužbeno čuje kako se čude predsjedniku Šibenika Goranu Pauku jer bi morao pokazati više fleksibilnosti i osjećaja spram Rodićevih želja budući da je i sam Pauk bio nogometaš koji je dvaput iz Šibenika došao u Hajduk, najprije kao junior, pa onda i kasnije, u ljeto 1987. godine kao zreo desni branič.

Morao bi Pauk znati kako se to osjeća nogometaš kad ga zovne Hajduk...
Lijepo je čuti da Hajduk ne želi kvariti odnose sa Šibenikom, a što će biti s Rodićem do kraja prijelaznog roka, vidjet ćemo.

Hoće li doista angažirati odvjetnicu Koštu i pokušati se iz Šibenika izvući silom sudovanja, budući da se vidi na Poljudu, a ne više podno Šubićevca?!

Povezani članci

Who's Online

We have 213 guests and no members online