Robert Sudić Bepo 49-ti na Euro bilijar touru

BilijarNa prvom ovosezonskom Euro touru, Diamond Nine turniru održanom u Parizu ovog vikenda, hrvatski igrači nisu ostvarili značajnije uspjehe držeći se one stare kako se prvi mačići u vodu bacaju. Najbolje je igrao Robert Sudić iz biljarskog kluba Split. Dugoraćanin je na kraju zauzeo 49. mjesto sakupivši 235 bodova. Pojednik prvog Cro toura nedavno održanog u Zagrebu, Karlo Dalmatin (BK Omega, ST) smjestio se niže na tablici te se iz Francuske vratio na 65. mjestu sa 220 bodova...

 

BILIJAR
 
Izvor: Glas Dalmacije
 
Europski prvak u straight pool-u, Ivica Putnik (BK Mosconi, ZG) nije mogao pružiti svoj maksimum budući da ga je zubobolja pokosila u Parizu, zbog čega je morao uzimati i tablete protiv bolova, te je završio na 97. mjestu (200 bodova). Od ostalih hrvatskih igrača Filip Stojanović (BK Metalac) zauzeo je 97., Ante Morić (BK 8Ball) 129., te Božo Primić (BK Mosconi) 193. mjesto.

Robert Sudić

Sljedeće izdanje Euro toura održava se u Napulju 26. do 28. ožujka, no prije toga će se domaći biljaristi ogledati na klupskom prvenstvu Hrvatske koje se održava 21. veljače.