Održana godišnja skupština kluba daljinskog plivanja 'Gusar'

daljinsko plivanjeU subotu 14. ožujka 2009. godine održana je godišnja skupština kluba daljinskog plivanjaGusar” iz Omiša i to u prostorijama Crvenog križa u barakama na Punti. Skupštinu je sazvao predsjednik kluba Miomir Fistanić. Skupština je počela sa radom u 18:15 a bili su nazočni većina članova kluba te nekoliko simpatizera istog. Miomir Fistanić-Kiste je iznio izvješće o radu kluba za proslu 2008 godinu i plan rada za sljedeću 2009 godinu, a tajnik kluba Dražen Babić financijsko izvješće kluba za 2008 godinu te financijski plan za 2009 godinu. Za predstavnika kluba u skupštini Hrvatskog saveza daljinskog plivanja jednoglasno je izabran Jure Kelava, legenda Omiškog plivanja. Na mjesto člana izvršnog odbora izabran je dugoračanin Ante Trgo i to umjesto Ane Vučković koja je na osobnu inicijativu dala ostavku na mjesto člana izvršnog odbora ...

Piše: Dražen Babić

daljinsko plivanje

Predsjednik kluba je predložio sljedeći dnevni red:

1. IZVJEŠĆE O RADU KLUBA U 2008. GODINI
2. FINANCIJSKO IZVJEŠĆE KLUBA ZA 2008. GODINU
3. PLAN RADA ZA 2009. GODINU
4. FINANCIJSKI PLAN ZA 2009. GODINU
5. IZBOR PREDSTAVNIKA KLUBA U SKUPŠTINI HRVATSKOG SAVEZA DALJINSKOG PLIVANJA.
6. RAZNO

Predsjednik kluba Miomir Fistanić-Kiste je iznio izvješće o radu kluba za prošlu 2008 godinu i plan rada za sljedeću 2009 godinu.

daljinsko plivanje

Tajnik kluba Dražen Babić iznio je financijsko izvješće kluba za 2008 godinu te financijski plan za 2009. godinu. Nitko od prisutnih nije imao primjedbi na ova izvješća te su jednoglasno usvojena.

Za predstavnika kluba u skupštini Hrvatskog saveza daljinskog plivanja jednoglasno je izabran Jure Kelava, legenda Omiškog plivanja.

daljinsko plivanje

Na mjesto člana izvršnog odbora izabran je dugoračanin Ante Trgo i to umjesto Ane Vučković koja je na osobnu inicijativu dala ostavku na mjesto člana izvršnog odbora.

Skupština je završila sa radom u 19:15.

Povezani članci

Who's Online

We have 415 guests and no members online