Ladies open: Može li Hrvatica do makarskog finala?

Petra MartićFinale ćemo ove godine odigrati u subotu - izvjestio nas je Milan Ivandić, direktor teniskog turnira Makarska Ladies Open koji će se od 27. travnja do 2. svibnja igrati na terenima Teniskog centra Hoteli Makarska. Termin je pomaknut na subotu zbog izravnog televizijskog prijenosa na HTV-u. Nacionalna televizijska kuća prepoznala je značaj ovog teniskog događaja te će drugu godinu zaredom izravno prenositi finale. - Nadam se da ćemo ove godine imati hrvatsku predstavnicu barem do polufinala, a kamo sreće da i gledatelji ispred malih ekrana budu u prilici vidjeti barem jednu Hrvaticu - rekao je Ivandić ...

MAKARSKA LADIES OPEN
FINALE PRED KAMERAMA HTV-A U SUBOTU (2. SVIBNJA)

Može li Hrvatica do makarskog finala?


 Piše: Pero Smolčić / Slobodna Dalmacija
 Snimio: Ivo Ravlić / CROPiX
 Izvor: Slobodna Dalmacija

 

Od hrvatskih tenisačica u glavnome ždrijebu su Petra Martić na turniru Makarska ladies Openzahvaljujući renkingu trenutno Petra Martić i Ana Vrljić. Zagrepčanka Sanda Mamić je, nažalost, zbog ozlijede otkazala nastup pod Biokovom.

- U glavnome ždrijebu će biti i dvije naše najbolje juniorke koje su u svjetskome Topu 10, Ajla Tomljanović i Silvija Njirić - dodao je Ivandić.

Petra Martić lani je u drugome kolu izgubila od Sande Mamić

Riječ je o velikim nadama hrvatskog ženskog tenisa, koji sada kada je Karolina Šprem 90. na svijetu te kada su dvije juniorke među 10 u svijetu izgleda kudikamo svjetlije nego prije. U kvalifikacijama su zasad Nika Ožegović i Ana Savić sa solidnim izgledima da u slučaju novih otkaza uđu u glavni turnir. U “kvalama” je i Jasmina Tinjić.

Povezani članci

Who's Online

We have 372 guests and no members online