Stipe Bekavac najbolji borac dubrovačke Noć Gladijatora

Borba Stipe Bekavca i Čeha Petra OndrusaTko god je u subotu navečer došao u Gospino polje a voli borilačke sportove, sigurno nije zažalio. Mogao je uživati u borilačkom spektaklu mladih, snažnih i odvažnih natjecatelja, među kojima je junak večeri bio Omišanin Stipe Bekavac, koji je kući ponio glavnu nagradu od 10.000 dolara. Ovaj ljevoruki borac ima "i glavu i srce", moćan je i izvan ringa,a pokazalo se nesavladiv u ringu i pravi je užitak bilo gledati njegove samouvjerene nastupe. Nakon finalne borbe nad Čehom Petrom Ondrusom, nedavnim finalistom KCW 10 K-1 turnira, obratio se publici ...

NOĆ GLADIJATORA U DUBROVNIKU

Stipe Bekavac uzeo 10.000 dolara

Piše: Davor Buconić / Sportske Novosti
Izvor: Sportske Novosti

Stipe Bekavac- Hvala najboljoj publici, pomogli ste mi da dođem do ovog finalnog uspjeha. Nije bilo lako, umorio sam se kroz prethodne borbe, a on je došao svijež. Zahvaljujem se svim prijateljima, treneru i svojim Omišanima  - kazao je Stipe, koji je prije finala uvjerljivo pomeo Talijana goropadnog izgleda Minonzija te Nijemca Zawadu.

Stipe Bekavac je svojom bekompromisnoošću i ubojitom ljevicom odmah zadobio naklonost dubrovačke publike. Finalni susret bio je poslastica i najbolja borba večeri jer Čeh nije bio mačji kašalj, imao je do sada 36 profesionalnih borbi, zabilježio 35 pobjeda, od čega 25 nokautom.

Bilo je još razloga za uživanje, kao npr. blic-pobjeda Domagoja Buce Ostojića koji je u prvim sekundama udarcem nogom u "carstvo snova" poslao Antala Ramosa iz Mađarske.

- Ovo je bio najjači turnir do sada, svake godine smo u organizaciji sve bolji i bolji. Imali smo odlične borce koji su odgovorili ovom izazovu, jer nije riječ o jednoj već o tri borbe. Treba biti i fizički i psihički spreman. vjerujem da su svin gledatelji, a bilo ih je više od dvije tisuće, zadovoljni napustili dvoranu - riječi su Lukše Glavinje, predsjednika dubrovačkog "Gladijatora", kluba organizatora.

Povezani članci

Who's Online

We have 107 guests and no members online