Rukomet na pijesku: Čestitke Sanadera i Primorca na odličjima

Premijer Ivo Sanader uputio je čestitke hrvatskim reprezentacijama u rukometu na pijesku koje su osvojile zlato i broncu na EP-u u Norveškoj, te hrvatskim sportašima koji su medalje osvojili na Mediteranskim igrama u Pescari. "Iznimno me veseli uspjeh rukometaša i rukometašica na pijesku koji su postigli na Europskom prvenstvu u Norveškoj. Najsjajnije odličje muške reprezentacije i bronca koju su osvojile rukometašice potvrda su snage hrvatskih sportaša i sportašica i u ovoj disciplini", ističe se u čestitki premijera Sanadera...

ČESTITKE ŠAMPIONIMA

 Izvor: HINA

Premijer nije zaboravio čestitati na sportskim uspjesima i osvojenim medaljama i našim sportašima na Mediteranskim igrama u Pescari.

Ivo Sanader i Dragan Primorac čestitali su hrvatskim rukometašima i rukometašicama na osvojenim odličjima na Europskom prvenstvu u rukometu na pijesku

I Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac je čestitao u ponedjeljak hrvatskim rukometašima i rukometašicama na osvojenom zlatnom i brončanom odličju na Europskom prvenstvu u rukometu na pijesku održanom u Norveškoj.

"Dragi rukometaši i rukometašice, iznimna mi je čast i zadovoljstvo čestitati Vam u ime Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i osobno na zlatnom u muškoj i brončanom odličju u ženskoj konkurenciji, osvojenim na Europskom prvenstvu u rukometu na pijesku koje je održano u Norveškoj.

Ovaj uspjeh nastavak je niza vaših vrhunskih rezultata. Ponosni smo na Vaš uspjeh te Vam želimo puno sreće u daljnjim natjecanjima", stoji u čestitki ministra Primorca.