Promocija knjige '50 godina Nade'

Povodom 50-te obljetnice ragbi kluba NADA, a nakon višegodišnjeg rada ragbijaških zanesenjaka predvodenih glavnim urednikom gosp. Sinišom Tartaglia u Splitu će dana 13.07.2009. s početkom u 19:00 sati u Domu hrvatske vojske na Poljudu biti održana svečana promocija knjige 50 GODINA NADE. Na 328 stranica uz mnoštvo fotografija detaljno je prikazana cijelovita povijest kluba od pocetaka na kultnim Bačvicama do najnovijih sportskih dostignuca najuspješnijeg hrvatskog ragbijaškog kluba i jednog od najuspješnijih ragbijaških klubova Srednje Europe ...

RAGBI

50 godina Nade!

 Izvor: Ragbi klub Nada

Pored kronološkog pregleda djelovanja kluba kroz 50 godina, opisa povijesti nastanka ragbija u svijetu i Splitu, knjiga sadrži čitav niz tablica u kojima su obradeni podaci o svim igračima i lanovima kluba.Tablice sadrze preko 3500 podataka o pojedinačnom nastupu svih uzrasnih kategorija počevši od najmladih kadeta do veterana Ragbija '59.

Ragbi klub 'Nada'  slavi  obljetnicu

Posebno je interesantna rubrika "Drugi o nama", gdje istaknuti pojedinci iz svijeta sporta, javnog i kulturnog života iznose svoje impresije vezane za susrete i odnose sa Ragbi klubom Nada - Split.

Ragbi klub Nada - Split ovom knjigom želi se zahvaliti generacijama splitskih mladića, odnedavno i djevojaka koje su s ponosom nosile dres kluba dajući svoj udio bogatoj tradiciji splitskog sporta, kao i svim pojedincima i institucijama koji su dali svoj doprinos u sveukupnom razvoju i dostignućima kluba .

Povezani članci

Who's Online

We have 183 guests and one member online

  • admin