Torcida: Svi van!

TorcidaPoručite svima, ali baš svima, da imaju rok od 24 sata za napustiti klub. Ne zanima nas nikakvo 'davanje mandata na raspolaganje', niti pristajemo da ostanu na nekim drugim funkcijama. Svi vani!' - poruka je Torcide, prenosi Slobodna Dalmacija, odnosno kompletnog njenog vodstva, koje je u petak ujutro nakon najnovijeg Hajdukovog eurodebakla debakla posjetilo Poljud. Iako su ultimativno tražili razgovor sa šefovima Hajduka, nitko ih nije ni saslušao jer, kako je objašnjeno, 'svi su se jutros razbježali'. Poruka je zato prenesena preko portira na stadionu, uz dodatak: 'Znaju gdje će nas naći, a mi možemo doći opet' ...

TORCIDA

Svi van!

Izvor: Slobodna Dalmacija, KN Torcida

Ulaz na splitski stadion oblijepljen je Torcidinim 'Kodeksom časti', od splitskog gradonačelnika Željka Keruma traži se da ga svi budući članovi vodstva kluba potpišu prije preuzimanja dužnosti.

Najveći trn u oku navijačima je Fredi Fiorentini, koji na vodećim funkcijama u Hajduku preživljava već deset godina, zatim sportski direktor Iko Buljan, dvojica šefova (nepostojeće) skautske službe - Mužinić i Vilson Džoni, te glasnogovornik kluba Davor Pavić.

Povezani članci

Who's Online

We have 483 guests and no members online