Revija vještine i preciznosti uz tutnjavu oktana

autoslalom u Viliautoslalom u Viliautoslalom u ViliIako sparna i vruća, protekla subota je na parking u Vili privukla nemali broj posjetitelja koji su uživali u oktanskoj priredbi - autoslalomu - koju je za sve dugoraćane i sve zainteresirane koji su došli priredila dugoratska sekcija automobilista iz auto kluba "Oneum" iz Omiša. Mala, ali složna ekipa dugoraćana predvođena alfom i omegom omiškog auto kluba - Darkom Skenderom, te vozačima Joškom Tomićem, Antom Raosom i Tomaš Tomislavom kao organizatorom, uz suradnju i razumjevanje općinskih i policijskih dužnosnika, zamislila je prikazati Vam ljepotu i draž hobija kojim se godinama i unatoč nedostatku sponzora uspješno bave nastupajući na službenim utrkama diljem Hrvatske. Hvala svima koji su se odazvali pozivu za suradnju u organizaciji ove autoslalom revije na parkiralištu u Vili, u samom srcu Dugog Rata ...


AUTO SPORT

Autoslalom u Vili

Piše: Tomislav Tomaš
Foto: Ante Čizmić
Izvor: AK "Oneum" Omiš


autoslalom u Vili
Detalj s autoslaloma u Vili  / foto: Ante Čizmić Poštovane dugoraćanke i dugoraćani!

Iako sparna i vruća, protekla subota je na parking u Vili privukla nemali broj posjetitelja koji su uživali u oktanskoj priredbi koju je za vas priredila dugoratska sekcija automobilista iz auto kluba "Oneum" iz Omiša.
 

autoslalom u Vili


Na poziv prijatelja iz udruge "Tvornica" ovo smo ljeto bili jedna od maškaranih skupina na Maškaranoj Olimpijadi.

Nekoliko tjedana poslije "došli smo na svoje" mi, a bilo je vidljivo i svi Vi koji ste došli u subotu popodne u Vilu.
 

autoslalom u Vili


Mala ali složna ekipa dugoraćana predvođena alfom i omegom omiškog auto kluba - Darkom Skenderom te vozačima Joškom Tomićem, Antom Raosom i Tomaš Tomislavom kao organizatorom, uz suradnju i razumjevanje općinskih i policijskih dužnosnika, zamislila je prikazati Vam ljepotu i draž hobija kojim se godinama i unatoč nedostatku sponzora uspješno bave.
 

autoslalom u Vili


Zbog uspješne suradnje želimo se i ovim putem zahvaliti načelniku g. Jerku Rogliću, g. Pavi Tomiću, g. Anti Uvodiću, g. Bošku Vojnoviću, g. Dragi Čopcu, g. Mariju Tafri, DVD "Dalmacija", ZG osiguranju agenciji "DUB", Europrotectu, g. Anti Čizmiću, turističkoj agenciji "Cyntus", Kaplaru, udruzi "Tvornica", Auto Paviću i svima ostalima koji su nam pomogli i dali podršku.
 

autoslalom u Vili

Manifestacija je bila svojevrsni pokazni trening za nadolazeća takmičenja, tako da smo spojili ugodno s korisnim, a dugoraćanima vjerojatno i zanimljivim, budući da nemamo gdje trenirati i pripremati se za utrke.


autoslalom u Vili
autoslalom u Vili
autoslalom u Vili
autoslalom u Vili
autoslalom u Vili
autoslalom u Vili

Povezani članci

Who's Online

We have 249 guests and no members online