Besplatna edukacija u Omišu za vlasnike privatnog smještaja

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i ove godine nudi besplatne edukacije za sve vlasnike privatnog smještaja u županiji. Turistička zajednica od 2013.godine radi na usavršavanju malih iznajmljivača, educira ih i pomaže im u radu, edukacije su potpuno besplatne i dostupne svima. Edukacije su u jutarnjim i popodnevim terminima u suradnji s predavačima: Ana Brničević zadužena za edukaciju prava i obveza u turizmu, Tomislav Zović vlasnik internet tvrtke, izložit će temu "Internet podrška malim iznajmljivačima", te Barbara Marković, službeni edukator za obiteljski smještaj s predavanjima vezanim za Destinaciju i usku specijalizaciju tematskih jedinica u svrhu produžavanja sezone.
U Omišu će se edukacija održati u subotu, 16.03. s početkom u 9 sati u prostorijama osnovne škole Josip Pupačić u Omišu. Kako bi osigurali svoje mjesto na edukaciji, prijavite se ovdje.

Iznajmljivači, pripremite se za predstojeće sezone, naučite od ljudi iz prakse kako pravilno raditi u turizmu, kako produžiti sezonu, istaknuti se od konkurencije i ostvariti što bolje rezultate u radu sa gostima. Moduli i teme subotnje edukacije u Omišu:
1. PRAVA I OBVEZE
2. MALI IZNAJMLJIVAČ- MALI PODUZETNIK DOMAĆIN U TURIZMU
3. UREĐENJE APARTMANA I REKATEGORIZACIJA
4. BORBENI PAKET / CHANNEL MANAGER
5. POVEZIVANJE PRIVATNOG SMJEŠTAJA SA PONUDOM DESTINACIJE.

Izvor: Dalmatia.hr

Teme edukacija:

Ana Brničević
PRAVA I OBVEZE, INOVACIJE U UREĐENJU-REKATEGORIZACIJA SMJEŠTAJA

Barbara Marković
MALI IZNAJMLJIVAČ- MALI PODUZETNIK – DOMAĆIN U TURIZMU, POVEZIVANJE PRIVATNOG SMJEŠTAJA SA PONUDOM DESTINACIJE

Tomislav Zović
BORBENI PAKET PODRŠKE IZAJMLJIVAČIMA / CHANNEL MANAGER/

Sve informacije o mjestu, vremenu i datumima održavanja edukacija biti će objavljene na stranicama Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, kao i na stranicama lokalnih turističkih zajednica sa slijedećim rasporedom održavanja predavanja:

09.02. BAŠKA VODA u 9:00
09.02. MAKARSKA u 16:30
16.02. SPLIT u 9:00
16.02. KAŠTEL LUKŠIĆ  u 16:30
22.02. GRAD HVAR u 17:30
23.02. JELSA u 9:00
02.03. BOL u 9:00
02.03. SUPETAR u 16:30
16.03. OMIŠ u 9:00

RADIONICE ENGLESKOG JEZIKA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

U sklopu edukacija biti će održane dvije radionice, najmjenjene onima kojima je potrebno usavršavanje u komunikaciji s gostima na engleskom jeziku, a se tiču odgovaranja na komentare, usavršavanje opisivanja nekretnina i bolje produktivnosti u radu sa platformama i portalima.

1.3. SPLIT  u 17:00
8.2. MAKARSKA u 17:00.

Who's Online

We have 295 guests and no members online