Braća Glavica priređuju novu Boot Camp avanturu

Nakon lanjskog adrenalinskog "Mrčarenja" ove godine poduzetna braća Glavica, Stipe i Krešo, zaljubljenici u sport i brojne adrenalinske aktivnosti, organiziraju Boot Camp u okolici Zadra. Polaznici kampa biti će pod budnim okom instruktora u kontroliranim uvjetima gdje će se paziti da igra ne ode predaleko, ali da svaki od prijavljenih itekako osjeti težak psihofizički dril i dobije priliku testirati sebe i vidjeti kolike su mu psiho-fizičke granice. Lagodnosti, najavljuju organizatori na ProFightStore portalu, neće biti ni u pauzama, spavati će se na "peci bokune" i to na otvorenom, obroke će si spremati sami, a da će svoje "misije" izvršavati pod pritiskom to ne treba ni spominjati ...

BOOT CAMP ZADAR

Braća Glavica priređuju novu Boot Camp avanturu

Izvor: ProFightStore.hr

boot campo instruktori

Britanac Toby Cowern će imati ulogu vodećeg instruktora na ovome kampu, a uz njega tu su izraelac Avi Nardia i naš Omišanin Vedran Bađun. Očekuje se i gost iz Engleske Mike Lowridge - instruktor preživljavanja i vrhunski stručnjak za postavljanje zamki u prirodi i izradu samih.

boot camp

Cijena kampa je duplo jeftinija nego lani, a za manju cijenu zainteresirani će dobit još više adrenalinske zabave i užitka, te izuzetno poučno iskustvo.

PROGRAM BOOT CAMPA

boot camp

PROČITAJ VIŠE...

boot camp

Povezani članci

Who's Online

We have 127 guests and no members online