Kajin o turističkom zemljištu

"Ako će se pod maskom EU-a velikim tvrtkama i tajkunima dopustiti da postanu vlasnici turističkog zemljišta, EU nam nije ni potreban jer će biti sinonim za otimačinu", rekao je u četvrtak na konferenciji za novinare potpredsjednik IDS-a Damir Kajin. "Nema što EU presuđivati o turističkom zemljištu. U te priče ne mogu povjerovati ni mala djeca. Prije će biti da se moraju dogovoriti Vlada i tajkuni", kazao je Kajin, istaknuvši da je turističko zemljište jedino preostalo nacionalno bogatstvo koje vrijedi od jedne do dvije milijarde eura ...

 OTIMAČINA
 
Piše: Ma. L. / Vjesnik
Izvor: Vjesnik

 
Kajin je podsjetio na najavu premijera Ive Sanadera da Prijedlog zakona oDamir Kajin turističkom zemljištu još nije upućen u Sabor jer traju konzultacije s Europskom komisijom, ali kako će biti poslan u iduća dva tjedna, bez obzira na ishod konzultacija.
 
"Nema što EU presuđivati o turističkom zemljištu. U te priče ne mogu povjerovati ni mala djeca. Prije će biti da se moraju dogovoriti Vlada i tajkuni",
kazao je Kajin, istaknuvši da je turističko zemljište jedino preostalo nacionalno bogatstvo koje vrijedi od jedne do dvije milijarde eura.
 
Kajin je upozorio i da je u Hrvatskoj putem medija i Vlade na djelu sve otvorenija "demesićizacija" te kako slabljenjem utjecaja predsjednika Republike prilike u zemlji postaju sve konfuznije i lošije.

Povezani članci

Who's Online

We have 275 guests and no members online