Putovima pancete, pršuta, sira i meda

Domaća spizaPovratak poljoprivrednoj proizvodnji je, uz gastronomiju, značajan dio turističke ponude, ne samo Cetinske krajine nego i ostalih područja Županije. Cetinska krajina uskoro dobiva i svoje 'Putove pancete, pršuta, sira i meda', najavljuju iz tamnošnje TZ. U prvoj fazi markirat ćemo sve, posebno male proizvođače ovih delicija kako bi bili što prepoznatljiviji turistima, kažu Sinjani očekujući strance, ali i stanovnike dalmatinskih naselja koji su nekada dolazili kako bi uživali u jelu, piću i prirodi. Dobru sezonu, krizi unatoč, očekuju i ostali turistički djelatnici u Županiji. Nadaju se rezultatima približnim prošloj godini, kada je ostvareno 9,4 milijuna posjeta ili 1,8 milijun noćenja ...

TURISTIČKA PROMIDŽBA

Putovima pancete, pršuta, sira i meda

Piše: Ojdana Koharević / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Mili Razović, predsjednik Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, naglašava kako će za razvoj turizma umnogome pridonijeti autocesta, a s promocijom se krenulo odmah na kraju prošle sezone.

Putovima pancete, pršuta, sira i meda


Za promociju 14 milijuna kuna

Koliko se doista ulaže u promociju, najbolje govori podatak o izdvojenih 14 milijuna kuna. Županijska turistička zajednica će surađivati s gradovima i općinama, nadležnim ministarstvom, te policijom, a sve radi zaštite gostiju na našem području.

Povezani članci

Who's Online

We have 417 guests and no members online