Turisti uživaju i u čarima Zagore

Turisti koji borave na moru na području Makarske rivijere jednom tjedno organizirao će obilaziti destinacije u Dalmatinskoj zagori, upoznavajući se s prirodnim ljepotama, povijesnim i arheološkim lokalitetima naše Zagore. Turisti će moći uživati i u rekreacijskim i pustolovnim programima - jahanje konja, biciklizam, kanuing, kanjoning i u ostalim avanturama na Cetini, planinarenje, trekking i dr., te, naravno, uživati u zdravoj hrani Poljica i Dalmatinske zagore, svim specijalitetima koji se nude na seoskim gospodarstvima i u restoranima diljem Zagore ...

'NOVE' DESTINACIJE U TURISTIČKOJ PONUDI

Turisti će uživati i u čarima Zagore


Piše: Vito Perić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


U organizaciji Makarske podružnice agencije "Gulliver travel" izravni prodavači turističkog smještaja, predstavnici stranih agencija i animatori s područja Makarske rivijere, obišli su odredišta u Dalmatinskoj zagori kako bi u suradnji s tamošnjim turističkim zajednicama dogovorili organizaciju izleta turista koji borave na njihovoj rivijeri.

Uz upoznavanje kulturo-povijesnih znamenitosti i prirodnih ljepota, cilj je upoznati turiste i s narodnim običajima Zagore, te organizirati druženje s lokalnim stanovništvom, kako bi se turisti osjećali što ugodnije i proveli što ljepše trenutke na odmoru u našoj zemlji.

Također je naglašeno da će agencija, uvažavajući trenutačnu globalnu krizu koja se odrazila i na turizam, ove aranžmane promotivnom cijenom prilagoditi strukturi gostiju, pazeći da i turistički djelatnici u Zagori i lokalno stanovništvo od toga imaju koristi.

Direktor ureda Turističke zajednica grada Sinja Ante Latinac, turističkim je djelatnicima prezentirao ponudu cetinskog kraja, od prirodnih ljepota, prvenstveno Cetine i njezina okružja, do bogate i zanimljive gastronomske ponude, i naravno, nezaobilazne ponude izletničkog jahanja, i niza drugih rekreacijskih sportova koji se mogu prakticirati u turističkoj ponudi Sinja i Cetinske krajine.

Povezani članci

Who's Online

We have 411 guests and no members online