Film: 'Avatar' u kinima

avatar - filmO novom filmu Jamesa Camerona već i ptice s planete Zemlje sve znaju. Vi, pak, možete biti među prvim dvonožcima u svijetu koji će 3D hit "Avatar" i pogledati. Kako? Gdje? U Splitu, dragi filmoljupci i ti Bepo, u srijedu, 16. prosinca na hrvatskoj pretpremijeri u kinu Broadway Brodarica u PC Joker. Ulaznice su već u pretprodaji na blagajnama kina, stoga, požurite. Idućeg tjedna u Splitska kina stiže i komedija "Nevolje u raju" (Couples Retreat), o četiri para koja odlaze na tropski otok kako bi u miru pokušali ojačati i spasiti svoje brakove i veze. Međutim, na ono što ih dočeka nitko od njih nije bio spreman.. Djecu (i ne samo njih) će zasigurno oduševiti animirani sinkronizirani film "Astroboy" o malom robotu s nevjerojatnim moćima, jakom snagom i čistim duhom koji će pokušati otkriti svoj puni potencijal i iskusiti kako je to biti čovjek na svom putovanju oko svijeta, barem na velikom ekranu, u prekrasnoj animiranoj priči namjenjenoj svim generacijama. Pomalo neobičan romantična komedija "(500) dana ljubavi" (500 Days of Summer) zatvara ovaj mali pregled noviteta u kinima. Mladić usprkos ciničnom modernom svijetu koji ga okružuje, vjeruje u kozmički predodređenu, sudbonosnu, fatalnu ljubav. Djevojka koju je sinjao, ne vjeruje. Nimalo. Ali to neće spriječiti da ju krene osvajati, iznova i iznova, poput nekog modernog Don Quixota. Poznata priča, ali nema veze, doživjeti ćemo je opet. I opet...


NOVO U KINIMA

Avatar u kinima!


avatar film


Priredio: M.B.
Izvor: Net.hr, Broadway Split i drugi


James CameronViše od deset godina nakon svog posljednjeg filma (Titanic) koji je postao najveći hit u povijesti industrije, James Cameron vraća se redateljskoj stolici i donosi nam film - "Avatar".

Trodimenzionalni uradak Jamesa Camerona pravi je SF spektakl, epska akcijska pustolovina koj gledatelja vodi u veličanstveni svijet - na daleku planetu Pandoru, gdje će se jedan junak otisnuti na put iskupljenja predvodeći herojsku bitku za spas civilizacije.

U filmu su korištene sve blagodati novih CGI tehnologija, kompjuterske animacije okoliša i likova koji se na farmama kompjutera pretvaraju u fotorealistične trodimenzionalne prikaze koji će gledatelje prenijeti u nezaboravan vanzemaljski svijet bogat nevjerojatnim prizorima, stvorenjima i likovima... tako bi stari filmski (i financijski) mačak Cameron htio da bude, a da li je u tome (sa svojom vojskom meštara-hakera) i uspio, možete saznati već od četvrtka u kinu Broadway Brodarica u PC Joker.


avatar


Redatelj: James Cameron (Titanic, Terminator, Aliens)
Glavne uloge: Sigourney Weaver (Alien, Ghostbusters, The Village)
Sam Worthington (Terminator Salvation, Hart's War)
Michelle Rodriguez (Fast and Furious, Resident Evil, S.W.A.T )
Zoe Saldana (Pirates of the Caribbean,The Terminal, Star Trek)
Giovanni Ribisi (The Postman, Saving Private Ryan, Gone in Sixty Seconds)

 

Povezani članci

Who's Online

We have 150 guests and no members online